Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Veel kinderen op zonnige geslaagde paasmiddag

Sun 24 Apr, 19:05

Door: Epco


Afgelopen vrijdag was het zover en werd het paasfeest voor de jeugd gehouden op het sportpark van v.v. ONR. Er hadden zich heel veel kinderen opgegeven, die allemaal zomers waren gekleed vanwege het fantastische zomerse weer.



Nadat de teams waren gevormd aan de hand van puzzelstukjes werden eerst alle paaseieren, die rondom het hoofdveld waren verstopt opgezocht. Ondanks het feit dat de paaseitjes eerst in de vriezer hadden gelegen waren ze al lekker zacht geworden in de zon. Daarna gingen alle teams 8 spelletjes met het thema eieren doen, eierdopje waterrace, geblinddoekt eierkoek eten, eierpoepen, met ei (rugbybal) in gaten schieten, enz. Om de 10 minuten werd op de scheidsrechtersfluit geblazen en ging ieder team naar het volgende spel. Na alle spelletjes te hebben gedaan kregen alle kinderen eerst een heerlijk waterijsje. Het laatste onderdeel was de grote paashaaseieren estafetterace (zie foto), die door Liverpool werd gewonnen. Een geslaagde middag met veel hulp van vrijwilligers.
 
De activiteitencommissie van v.v. ONR bedankt alle mensen die het paasfeest tot een succes hebben gemaakt. In het bijzonder sponsor Jumbo.

Klik hier voor het fotoverslag








Terug
 
Sponsorgalerie