Op zaterdag 14 mei 2011 moest ONR E1 het opnemen tegen VV Peize. ONR moest uit voetballen,in Peize dus.

We vertrokken om 9.20 uur naar Peize. Toen we daar waren gingen we ons omkleden.

Daarna gingen we warmlopen. Toen we klaar waren met warmlopen ging Karen Ward inschieten en de rest ging rondootje doen. Later gingen we nog even afwerken op het doel.

Mees

Ilse Merijn

Karen was eerst even wissel.

Om 10.00 uur begon de wedstrijd.

Wij hadden aftrap. We begonnen best goed maar VV Peize maakte toch een doelpunt. 1-0 voor Peize.

Maar we waren nog niet verslagen en Ruben scoorde een wereldgoal!!! Net Giovanni van Bronckhorst bij het Wk van 2010. 1-1 gelijk.

We hadden ook nog 3 kansen achterelkaar maar de keeper van VV Peize was erg goed en hield ze alle 3 tegen.

Een paar minuten later scoorde Merijn toch nog een mooi doelpunt en toen was het rust. 1-2 voor ONR

Tjebbo vond dat we goed speelden en dat we goed op het doel schoten.

De tweede helft begon en VV Peize mocht aftrappen.

Na een paar minuten scoorde Ilse een doelpunt met wat mazzel. 1-3 voor ONR.

Mees,Merijn en Steyn hadden een paar mooie acties. Stef scoorde uiteindelijk de 1-4 voor ONR.

Daarna maakte Steyn ook de 1-5 en de 1-6 voor ONR.

Toen was de wedstrijd afgelopen. 1-6 voor ONR is de eindstand.

Mees had mooie acties en was bijna overal te vinden waar de bal was.

Steyn kwam vaak ook mee naar voren en had mooie acties die bijna altijd lukten.

Ilse gaf mooie pasen en kwam soms ook langs de verdediging van VV Peize.

Merijn had aan de linkerkant ook mooie acties en kwam er ook vaak goed langs.

Karen speelde ondanks een blessure erg goed en verdedigde goed.

Ruben verdedigde goed en kwam soms ook mee naar voren.

Stef had ook een paar leuke acties en gaf soms mooie pasen.

Ward had heel erg mooie reddingen maar hoefde in de tweede helft niet zo veel te doen.