Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

2e Toernooibeurs bij ONR

Fri 04 Dec, 05:13




Op vrijdagavond 27 november heeft ONR voor het 2e achtereenvolgende jaar een Toernooibeurs georganiseerd. We kijken terug op een gezellige avond, maar waarvan we toch iets meer hadden verwacht.

Van de 40 clubs die hiervoor zijn uitgenodigd, hebben er uiteindelijk 12 deelgenomen (incl. ONR), namelijk: Actief, BSVV, Hoogezand, LEO, Niekerk, Nieuw-Roden, Peize, Roden, Vako, Zuidlaren, Zuidhorn en ONR.

Dit aantal was ongeveer gelijk aan vorig jaar. Het goede nieuws is dat we de kalender voor deelname aan toernooien bij andere clubs rijkelijk gevuld hebben.  Het minder goede nieuws is dat de inschrijvingen voor ons eigen ONR Toernooi op de Familiedag een beetje tegen vielen. Zowel voor F, E en D waren de inschrijvingen (te) laag.

We vragen ons af waar dit aan ligt, maar hebben het antwoord nog niet helemaal gevonden. Het kan zijn dat de ONR Toernooibeurs te laat in het najaar wordt gehouden (een aantal beurzen is aan onze beurs voorafgegaan) of dat het ONR Toernooi pas in de 2e helft van juni plaatsvindt (de meeste toernooien vinden plaats in mei en begin juni) of dat ...

Kortom: er is nog werk aan de winkel voor de toernooicommissie! We hebben er alle vertrouwen in. De komende tijd gaan we de clubs actief benaderen om deelname te verzekeren (een paar Kras-loten erbij voor het Rad van Fortuin en ze staan in de rij ...)

Tot slot nog de reacties van de deelnemende clubs. Deze waren erg positief; zowel de ontvangst, de organisatie als de catering (Danita Postma  heeft de deelnemers van koffie en koek voorzien!) waren prima verzorgd.

De Toernooicommissie
Anne Rozema
Richard Blauwwiekel
Andre van Luijn

PS. We kunnen zeker nog extra ondersteuning bij de toernooicommissie gebruiken. Dus schroom niet en meld je aan!  De eerstvolgende activiteit is het Oliebollentoernooi. Binnenkort volgt meer informatie hierover op de site.








Terug
 
Sponsorgalerie