Sam in actie

Rogiers penaltie

De opstelling

Het is zaterdag 25 september, de dag van Rodermarkt. Het weer is beter dan voorspelt en de zon komt af en toe door als ONR thuis aantreedt tegen Glimmen F1.

Vanaf het begin wordt er door beide partijen goed op de bal gejaagd en hebben beide teams er echt zin in. Door goed teamwork kan Joost de 1-0 inschieten. ONR blijft goed overspelen en even later schiet Tim de 2-0 binnen. Deze voorsprong wordt echter snel verkleind tot 2-1 als de verdediging van ONR op de proef wordt gesteld. Bart keept de eerste helft in plaats van Justin en kan niet verhinderen dat er van dichtbij wordt gescoord. Later weet Bart met een fraaie redding een tegendoelpunt te voorkomen.

Bas speelt een fijne wedstrijd en weet met zijn harde schot de voorsprong uit te bouwen naar 3-1. Stef speelt altijd prima over en komt twee keer achter elkaar in de gelegenheid om te scoren: 5-1. Joost beschikt ook over een uitstekende knal en mag voor de rust uit een vrije trap (na hands) de 6-1 aantekenen. Een prima eerste helft.

In de tweede helft weet Glimmen gebruik te maken van het gat dat ONR liet vallen en staat het 6-2. Maar ONR trekt al snel weer het initiatief naar zich to en met doelpunten van achtereenvolgens Stef, Bas (mooie actie), Stef (mooi lob vanaf de zijkant) en Rogier zou de eindstand 11-2 zijn.

Glimmen is er echter van overtuigd dat het 10-2 is geworden en dit wordt uiteindelijk als eindstand opgeschreven.