30 oktober Harkemase Boys D1 - ONR D1= 2 - 4

aanvang wedstrijd: 09.00 uur

Vervoer: Roede, Buigholt, Rozema en Van Veelen

Wasbeurt: Van Veelen.

D1 had afgelopen zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Harkemase Boys. Deze stonden in de stand gelijk me ons.

ONR begon goed. Sven kreeg na 5 minuten een kans, maar de keeper kon nog net redden. 5 minuten later was het wel raak. Sven tikte beheerst in de korte hoek. Bernd zorgde even later zelfs voor de 2-0 voor ONR. Harkema gaf alleen niet op. Even niet opletten achterin, zorgde voor de 2-1. Dit was ook de ruststand.

Harkema begon fel na de rust. Wij wisten dit en konden goed partij geven. Jesper, Jesse, Sam en Robert bikkelden lekker mee. Timo zorgde voor het dichtlopen van de gaatjes en de hoge ballen waren voor Dirk. Halverwege de tweede helft was het Sven die de bal hoog om de keeper krulde. El Hamdaoui zou er jaloers op zijn! Het was net of ONR nog nagenoot van de mooie goal. Harkema wist bijna vanaf de aftrap de 3-2 te scoren. Het werd dus nog spannend. Dit merkte je ook aan de spelers van beide teams. Uiteindelijk was het Bernd die de beslissing bracht. Hij onderschepte de bal op eigen helft en maakte een van zijn inmiddes beroemde snelle dribbels. Voor de keeper kapte hij nog een keer en uiteindelijk schoof hij de bal beheerst in het lege doel. 4-2 voor ONR. Een knappe overwinning, die mede door het harde werken verdiend was. Volgende week thuis de lastige wedstrijd tegen Roden D1. Zij hebben nog geen goals tegen en geen punten verspeeld. We zullen de hard moeten werken en kijken hoe ver we komen.