Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Zomercursus IndoorsoccerNoord

Tue 12 Jun, 03:24

Door: Leonie Hummel




Zomercursus IndoorSoccerNoord, met korting.

Volg de ISN zomercursus !

De zomerstop voor de voetballers komt eraan en de voetbalvelden worden gesloten,er zijn geen trainingen meer bij de club en de spelers staan een periode stil. Indoor Soccer Noord biedt de E t/m C junioren door middel van een 8-delige techniekcursus de mogelijkheid om  in de zaal door te trainen.


Vanaf 10 Juni gaat de ISN zomercursus van start,dit is een reeks van 8 trainingen die zullen plaatsvinden in het sportcentrum in Leek.

Ook tijdens deze cursus gaan we weer volop aan de slag met allerlei oefeningen voor het verbeteren van de techniek en daarnaast is de cursus een mogelijkheid om het zaalvoetbal te leren kennen onder leiding van Freddie van der Velde (ex- Leekster Eagle,ex-AVANTI en afgelopen seizoen ONR zaal 1) en Martijn Alssema (ex-Leekster Eagle, ex-ONR futsal 1 en afgelopen seizoen speler van ONR veld 1).

Nieuw tijdens de zomercursus is het online huiswerk, de spelers krijgen na elke training een huiswerkoefening mee. Deze oefening is te vinden door in te loggen op de speciale huiswerk pagina op onze site. De oefeningen worden in korte video’s voorgedaan en uitgelegd. De huiswerk opdrachten worden tijdens de trainingen uiteraard beoordeeld door de trainers, op deze manier wordt van de spelers meer gevraagd ook  buiten de trainingen om  zelf te oefenen.

De data’s van de cursustrainingen staan vast,deze zijn te vinden in onze agenda op de website.

Kosten van de cursus bedragen  € 80,- en er is een eenmalig verplichte aanschaf van een kleding tenue á €25,- (shirt, broek en kousen).

Leden van v.v. ONR krijgen een korting van 20% op de cursus.

Aanmelden voor de cursus kan via onze website www.indoorsoccernoord.nl of via de mail info@indoorsoccernoord.nl.








Terug
 
Sponsorgalerie