Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

16 juni: ONR Familiedag

Thu 14 Jun, 00:00

Door: Bestuur ZVV ONR




Een traditioneel en gezellig gebeuren! Wij willen graag op de laatste dag van het seizoen uiteraard alle dingen van het afgelopen seizoen de revue laten passeren.

Ook zal er een verloting plaatsvinden met vele fantastische prijzen waaronder een mega hoofdprijs: een volledig verzorgde reis naar Turkije. Mocht je nog geen loten hebben gekocht kan je hierbij tevens aangeven hoeveel loten je wil hebben.

Om het allemaal soepel en vlot te laten verlopen hebben we wel een aantal gegevens nodig om de juiste inkopen te doen voor het culinaire gedeelte.

Vriiwilligers

Uiteraard kan een dag niet georganiseerd worden zonder vrijwilligers dus als je een handje wilt helpen op de dag zelf kun je dat ook aangeven.

Programma

Het culinaire gedeelte (BBQ) om ca 18.00 uur. Prijs van de BBQ is € 6,00 en voor een kind(JR) tot en met 12 jaar is deze slechts € 3.00. De opbrengst komt geheel ten goede aan de club. Betalen kan op de dag zelf aan de kassa bij de ingang van de kantine op de club. Ontvangst vanaf 16.30 uur.

Deelname

Graag nodigen we u uit om uw wensen kenbaar te maken. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld het het bijgevoegde document gebruiken (zie hieronder: onr-familiedag) en deze  meezenden in een email.

Gaarne uiterlijk voor 11 juni reageren, ter attentie van rpapo@planet.nl. Eerder mag natuurlijk ook.

Mocht je iemand spreken die nog niet op de hoogte is maak hem of haar attent op deze uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

Bestuur ZVV ONR






Bestanden:
onr-familiedag.doc

Terug
 
Sponsorgalerie