Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

C2 ongeslagen kampioen

Mon 11 Jun, 13:44




Terechte kampioenen


Fotograaf in de kleedkamer


Publiek dicht op het veld


Taktiek




Afgelopen dindsdagavond de wedstrijd tegen SV Marum C3. Een wedstrijd die zou kunnen gaan om het kampioenschap, maar door het verlies van Marum afgelopen zaterdag was het kampioenschap gestreden. Dus stond er alleen nog prestige op het spel. Marum was gebrand om van ons te winnen en wij wilden laten zien dat wij de terechte kampioen waren. Na een goede onderhoudende wedstrijd stond er aan het eind een 4-4 einduitslag in het boekje van de scheidsrechter en konden de jongens het kampioenschap vieren. En dan hoort daar altijd een waterballet bij.

Over de wedstrijd kan ik het volgende schrijven. We speelden als terechte kampioenen. Marum kwam middels een zondagschot op 1-0. ONR was wat mij betreft de betere ploeg. Een groot deel van de wedstrijd speelden we verzorgd voetbal en hadden we het meeste balbezit. Dit resulteerde in een 4-1 voorsprong tot 10 minuten voor tijd. Toen verloren we onze concentratie en kon Marum uiteindelijk nog gelijk maken. Maar we hebben wederom laten zien dat we instaat zijn om te voetballen!!

Dan is het nu gedaan met de competitie. Ongeslagen KAMPIOEN. Jongens nogmaals mijn complimenten hoe jullie als TEAM hebben gespeeld dit seizoen. Ook wil de ouders/zus(jes)/broer(tjes)/opa's en oma's namens de jongens bedanken voor de wekelijkse ondersteuning langs de lijn. Ik wil tevens de ouders bedanken die het afgelopen seizoen daar waar nodig mijn afwezigheid hebben opgevangen en gedurende de wedstrijden de vlag hebben gehanteerd.

Jullie trotse leider,

Jurgen.








Terug
 
Sponsorgalerie