Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

G-voetbal start met overwinning en veel publiek

Sat 10 Sep, 11:21

Door: Jannetta




Gevaar voor het doel


Wethouder verricht de aftrap


Shirtsponsor AL-KO, Quality for life


Pittige duels


Veel belangstelling voor de seizoenstart


Technische staf

Zaterdag 10 september de eerste wedstrijd, thuis tegen de Heerenveense Boys G1. En wat hebben we een fantastische overwinning behaald, met 6-0 gewonnen onder begeleiding van onze vaste scheidsrechter Leo.

Om 10.30 kwamen de eerste spelers al naar het sportpark, een beetje nerveus en opgewonden, wat gaat er allemaal gebeuren vandaag?

In de kleedkamers hingen de nieuwe tenues klaar, gesponsord door AL-KO. Alles werd gekeurd en beoordeeld en de conclusie was dat we er prachtig uit zagen.

Gelukkig paste alles ook nog eens goed en konden we beginnen aan een lange warming-up. De wedstrijd begon namelijk iets later dan gepland.

Eerst moesten er nog allerlei foto’s gemaakt worden voor de site van ONR en de Pers.

De hoofdsponsor van het G team, AL-KO werd in het zonnetje gezet door onze fantastische en altijd enthousiaste jeugdvoorzitter. Daarna nam wethouder Alssema de aftrap.

Eindelijk kon de wedstrijd beginnen. In de eerste helft moesten we even aan elkaar wennen, werd er niet zoveel overgespeeld en konden we daarom niet scoren.

Na de rust en de beloofde bitterballen bij winst, ging het ineens een stuk beter. Er werd heel goed overgespeeld en de doelpunten vlogen bij de Heerenveense doelman om de oren.

Jhonny hield de nul door geweldig keeperswerk.

En wat hadden we een hoop publiek!! Geweldig wat een leuke middag.

En wat een leuk team.

Rien en Jannetta

Nog meer foto's: klik hier ....

Fotograaf: Marja Nienhuis-Willems 

 


Links:

 

 







Terug
 
Sponsorgalerie