Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden..

We gingen met 9 man naar Leek, Sam deed ook mee.

ONR begon zoals vooraf aangegeven lekker scherp aan de wedstrijd.

Duels werden gewonnen en er werd gevoetbald vanuit de combinatie.

Omdat VeV ook goed voetbalde werd het een open wedstrijd met kansen over en weer..

Na ongelukkig verdedigd kwam VeV op een 1-0 voorsprong..

ONR had hier echter gelijk antwoord op en scoorde voor rust nog 1-1, via een corner die stef inknikte. Die hiermee alweer zijn 18e goal van het seizoen maakte!

In de rust was iedereen tevreden, er werd gestreden voor elke meter en er werd ook nog eens goed gevoetbald... kon niet beter dus !

Het goede voetbal werd kort na rust bekroond door een fantastische goal van sam na een mooie combinatie met stef... 1-2 voor de E1 dus!

Na een pittige slotfase waarin VeV erg aandrong wist Jelle met zijn verdediging toch de goal leeg te houden. ONR winst dus met 1-2 bij VeV..

Het was een leuke oefenwedstrijd, waar we weer veel van geleerd hebben..

Volgende week is er een spannende ronde van de noordenveldcup, waarin ONR het o.a. opneemt tegen de nummer 2, Roden. Tot dan!