harm en jaap hadden de opstelling al gezegd en konden meteen beginnen.
in het begin van de wedstrijd waren we erg vel integen deel op wildervank die
helemaal niet vel begon. we creerden kansen en er kwamen wat goede schoten uit.
en toen een geweldige passe van timo op rik(ie) uit een onmogelijke hoek weet hij voor
de 1-0 te tekenen. en we gaan door met goed voetbal spelen. wildervank word nog een paar
keer gevaarlijk maar dan komen wij weer. sjoerd met de vrije trap. schiet die bal naar Rik.N en die
krijgt hem met zijn neus in de goal rik met zijn wonderneus! we gaan met een 2-0 voorsprong de rust
in.

tweede helft.

we begonnen iets matiger aan de tweede helft. wildervank zette veel meer druk en daar hadden wij
het knap lastig mee. toen een cruciaal moment de nummer 9 van wildervank komt er in ook wel hagrid.
hij krijgt een passe over hem heen en scoort meteen de 2-1. dan trapt sjoerd hagrid knock-out met zijn bijna maat 50
wij creeren nog aardig veel kansen maar het gelukzit ons niet mee.
we hadden de scheids ook niet mee hij vloot verscheidende keren voor buitenspel maar daar was geen sprake van.
en dan in de laaste paar minuten scoort hagrid nog een keer uit het niets met een kopbal 2-2.