S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Verslag HZVV C1 - ONR C1

Sun 25 Mar, 15:11

HZVV C1 – ONR C1

We moesten vandaag aantreden tegen hzvv uit Hoogeveen. De vorige wedstrijd was ook in Hoogeveen en werd met 5-3 verloren. We moesten om 9:15 aanwezig zijn. Omdat john van veelen er niet bij kon zijn deed maarten zijlstra met ons mee.

Voor de wedstrijd vertelden harm en jaap dat we best kans hadden om de wedstrijd te winnen.

1e helft

Toen we aan de wedstrijd begonnen zag je niet terug dat we wouden en konden winnen. Na een paar minuten viel er een goal aan hoogeveense kant. De goal had eigenlijk afgekeurd moeten worden, want er werd een overtreding gemaakt door een iemand van hzvv, maar de scheidsrechter floot er niet voor, diezelfde speler gaf de bal voor, ondanks een uiterste inspanning kon joep van duuren er net niet bij en de spits van hzvv schoot hem langs dirk rozema in de goal, 1-0. Na die goal liep de scheidsrechter naar jaap toe omdat hij zogenaamd te veel aan het zeuren was over die onterechte goal. Daarna bleek dat de scheidsrechter een iets korter lontje heeft dan de meeste mensen, want hij gaf sjoerd een gele kaart omdat ook hij zogenaamd teveel aan het zeiken was, en hij zei ‘’dit is nog maar de eerste’’. Verder gebeurde er vrij weinig in de eerste helft.

In de rust zeiden harm en jaap dat er nog geen man over boord was en dat we nog kans hadden om punten te pakken.

2e helft

In het tweede bedrijf van de wedstrijd kwam Cornelius slump in de ploeg, hij verving rik nijhof.

Op een of andere manier kwamen we heel zwak de kleedkamer uit, dat was helaas niet zonder gevolgen, want al snel kwamen we op een 3-0 achterstand. Een paar minuten na de eerste wissel was de tweede wissel in de maak, Stijn Spenkelink kwam in de ploeg, hij verving Sjors van de velde.

Op een gegeven moment kregen we een vrije trap van een meter of 25 a 30 van de goal. Sjoerd nam de vrije trap en schoot hem beheerst over de niet al te grote keeper heen, 3-1.

Na die goal leken we meer zelfvertrouwen te krijgen en begonnen iets beter te voetballen, maar dat duurde niet lang. Op een gegeven moment was er een of andere grapjas van hzvv langs de lijn die (de hele wedstrijd al) dacht dat hij commentaar op onze spelers kon geven. En na een hele volwassen woordenwisseling met Sjoerd werd de wedstrijd hervat. Maar heel veel viel er niet meer te halen, mede doordat de scheidsrechter een niet al te sterke wedstrijd floot, althans naar onze mening. In het resterende gedeelte van de wedstrijd werd er bijna alleen maar in ons nadeel gefloten, en omdat we nog steeds niet helemaal bij de les waren scoorde hzvv nog 3 goals. Toen de scheidsrechter affloot stond er 6-1 op het scorebord. Het is misschien een ietwat geflatteerde uitslag, maar de wedstrijd kent met hzvv toch wel een terechte winnaar.