Zaterdag 14-04-12

KZC'08 C1 - ONR C1

We vertrokken zaterdag morgen om 09.00 bij onr,
we moesten een autorit maken van bijna één uur en één kwartier want we moesten helemaal naar klazinaveen.

Onze wedstrijd begon om 11.00, we begonnen goed aan de wedstrijd en al gou kwamen we om een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Sven.
Maar na ongeveer 20 minuten werd KZC sterker en maakte al snel de 1-1.

De scheids was niet de beste en negeerde onze grensrechter als hij flagte voor buitenspel en als de grensrechter van KZC de flag omhoog stak floot hij gelijk.
ONR had ook de heletijd de mond open tegen de scheids en Jaap zei in de rust dat we dat niet de heletijd de mond open moesten hebben tegen de scheids,
want dan zou de scheids helemaal niet meer voor ons fluiten maar juist tegen ons.

In de tweede helft kwam KZC op een 2-1 voorsprong, gou daarna kwam de eerste wissel aan de kant van ONR. John van Veelen voor Stijn Spenkelink.
En ongeveer 8 minuten later kwam ook de 2de wissel aan de kans van ONR. Sjors van der Velde kwam erin voor Rik Nijhof.

Toen ONR deze 2 wissels had gedaan kwam er ook een wissel aan de kant van KZC en toen vlak daarna scoorde de net gekomen invaller van KZC de 3-1.
en snel na de 3-1 kwam ook nog de 4-1. ONR gaf het deze wedstrijd totaal weg.

Maar gelukkig scoorden we nog wel de 4-2 door een goal van Sven en daar bleef het bij.

Eindstand KZC C1 - ONR C1 4-2