Home > C1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Verslag ONR C1 - Be Quick C2

Sat 10 Mar, 06:01



ONR C1 – Be Quick C2

 

ONR moest 10 maart aantreden tegen Be quick.

 

Bijzonderheden: Cornelius Slump maakte zijn rentree nadat hij 3 maanden niet heeft gespeeld vanwege een gebroken enkel.

 

Het was een lekker voetbalweertje.
Jaap en Harm hadden ons voor de verteld dat als wij zouden winnen we patat met bitterballen zouden krijgen. Met dat voor ogen begonnen we aan de wedstrijd.

 

De eerste minuten waren beide ploegen gelijkwaardig. Na een aantal minuten bleek ONR van een ander kaliber te zijn. Na een kwartier kreeg Timo de Haan de bal op links, hij draaide de bal in en Sven Buigholt tikte hem als een duveltje uit een doosje subtiel binnen. Al snel breidde ONR de voorsprong uit. Door een mooie schuiver van Sven Buigolt. ONR leek met opgeheven hoofd de rust in te gaan maar niets bleek minder waar, want er gebeurde iets curieus, de linksvoor ging als een stervende zwaan neer na een uiterst correcte sliding van Sjoerd Hoek. Een minuut later kreeg hij de bal en na een fraaie dribbel passeerde hij Dirk Rozema. (Dirk Rozema:weer niet de nul.)

RUST. 2-1 in het voordeel van ONR.

 

In de rust hielden Harm en Jaap ons scherp.

 

Nadat de spelers een bekertje thee hadden genuttigd. Klonk het startsein voor het tweede bedrijf. ONR was vanaf het eerste moment Heer en Meester. Even later werd in het boekje van de scheidsrechter 3-1 genoteerd, opnieuw was het topscoorder Sven Buigholt die prominent aanwezig was. ONR bleef scherp en vertoonde verzorgd veldspel. Met een lobje over de grote keeper maakte ONR er 4-1 van. Wie anders dan Matchwinner Sven Buigholt tekende voor deze treffer. Toen het eindsignaal klonk waren Harm en Jaap zo blij als een kind in een snoepwinkel.

 

Na de warme douche kwamen we zeer verdienstelijk aantreden voor patat met bitterballen. Het was alsof engelen over onze tong pieste.

 

Dirk Rozema & Rik Nijhof

 








Terug
 
 
Sponsorgalerie