S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Verslag ONR C1 - DZOH C1

Sun 08 Apr, 12:33

Verslag ONR C1-DZOH C1

We moesten om 11.30 aanwezig zijn en iedereen was op tijd. Na het warmlopen en het positiespel gingen we afwerken op het goal. Terug in de kleedkamer zeiden Harm en Jaap dat we deze wedstrijd konden winnen.

De wedstrijd begon na het fluitsignaal van de scheids en we gingen meteen van start. DZOH liet ons echter niet over de middenlijn komen en we moesten alle zeilen bijzetten om een doelpunt te voorkomen. De verdediging was een rommeltje dus kon de scheids al vroeg in de wedstrijd 1-0 voor DZOH noteren, maar dat gebeurde allemaal in de eerste tien minuten van de wedstrijd dus was er nog niks aan de hand. We gingen beter spelen en creëerde kansen. Het zat ons niet mee, maar laat in de eerste helft maakte Rik (van Dijk) met een mooie kopbal vlak naast de keeper een doelpunt. 1-1 De bal ging nog verschillende keren van de ene helft naar de andere en toen was de helft van de wedstrijd alweer afgelopen.

We kregen in de rust gloeiend hete thee en nog advies. We waren klaar voor de tweede helft.

Meteen na de aftrap werd duidelijk dat het niet echt ging zoals het zou moeten. We kregen al snel de 2-1 om de oren en een paar minuten later zelfs de 3-1. De oorzaak was overduidelijk. We hadden het advies om er kort en meteen bij te zitten niet opgevolgd. Er kwamen nieuwe spelers het veld in, in de hoop dat de scheids de 3-2 en de 3-3 al snel op zou mogen schrijven. Helaas, zou dit niet gebeuren. Het spel werd wel beter en we kregen kansen, maar die werden niet benut. Op een gegeven moment kon de scheids zijn boekje weer pakken vanwege een doelpunt. Dit doelpunt was weer niet van ons. We stonden 4-1 achter. Het spel werd nu agressiever en aan beide kanten vielen vrije trappen. De doelpunten die we wilden maken, kwamen er niet en de eindstand was dan ook 1-4. Verloren

Eenmaal in de kleedkamer was er niet veel goeds over de wedstrijd te horen. Harm en Jaap vertelden dan ook dat ze diep teleurgesteld waren en dat de paaseieren minder lekker zouden smaken.