S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Verslag ONR C1 - Helpman C1 (12-5-2012)

Mon 14 May, 11:06

Verslag ONR C1 - Helpman C1

We moesten vandaag een belangrijk wedstrijd tegen Helpman spelen , dat vond plaats om 12:30. We waren om  11:30 aanwezig. We gingen omkleden, en warmingup ging goed.  dus we zeiden we pakken ze vandaag met veel vertrouwen. We gingen weer terug naar kleedkamer om ons klaar te maken voor de wedstrijd. In de kleed kamer maakte Jaap de opsteling met wat verandering ging dirk dit keer niet keepen. Gerjan was onze nieuwe keeper. We gingen weer het veld in, en gelijk begon de wedstrijd.Binnen 5minuten kreeg Dennis een schitterend pas van Dirk, en daar maakte hij gebruik van. 1-0 dus Onr. Verder probeerde Helpman te tikken maar omdat we veel druk hebben gezet konden niet spelen, en waren snoeihard op de counter, een paar kansen gekregen maar jammer genoeg gingen die er niet in. 5minuten voor rust kreeg Dennis een pas van Sven en daar ging Dennis met zijn snelheid waarbij hij een verdediger uitliep en de keeper ook en scoorde. Dus 2-0 voor ONR.minuten later floot de scheids voor Rust.

Tweede helft

In de kleedkamer kregen we een krachtig woordje van Jaap. Waardoor we de tweede helft beter speelden.5 minuten na de rust wisselde Jaap 3x .Bas kwam voor Rik Nijhof, Stijn voor John en en Rik van Dijk voor Sjors. Kwartiertje na de wissel kreeg Rik.V.D een bal van Dirk naast de zestien meter gebied, en Rik.V.D maakte hem prachtig af. Zijn 9e van dit seizoen. Helpman gaf al een beetje op maar kregen wel kansen na kansen. Ze raakten 2x op de lat en 1x op de paal en 2 afgekeurde goals vanwege buiten en keeper trappen.  Het was heel zwaar de laatste 10 minuten, maar gelukkig is het goed afgelopen en oze spelers waren nog heel van al dat getrap van Helpman. En daar ging het fluitje van de scheids" pieep pieep pieep". Einde wedstrijd ONR C1 wint met 3-0 van Helpman C1. Prima resultaat en hopen nog in hoofdklasse te blijven met nog maar 2 wedstrijd. Na het douchen gingen we  bitterballen eten. er waren wat over maar Cornelius riep "Ik neem die van Harm want hij was er niet "iemand anders anders zei ik die van Timo en ander zei ik van Jaap. Daarna ging iedereen na huis met veel blijdschap.

Verslag: Dennis en Stijn