S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Verslag Wvv C1 - ONR C1

Sun 03 Jun, 05:10

1e helft

We moesten vandaag belangrijk wedstrijdtegen WVV C1 spelen  na de verdiende  winst  met 3-0 tegen Helpman C1. De wedstrijd was lekker laat dus konden we uitslapen    . We vertrokken om 10:45. Een uur voor de wedstrijd begon waren we er. We gingen omkleden warmingup doen en dat ging allemaal lekker en het was ook mooi weer dus hoefden we de kleedkamers niet weer in. We gingen het veld op en gelijk begon de wedstrijd. Eerst 5 vijf minuten gingen niet zo lekker want toen kwamen ze op 1-0 voorsprong. maar we gaven nog niet op, want we zijn een goede ploeg en verdienen niet te degraderen. minuten later scoorde ze weer 2-0 later weer 3-0. voor de rust kregen we ook een paar kansen die  we niet derin kregen "jammer "want dat waren belangrijke kansen. 2 minuten voor rust scoorden ze weer.

2e Helft

In de tweede helft probeerden we te voetballen want die ploeg deed dat niet, ze gingen ons maar trappen. gelijk raakte Sjoerd gewond dus werd er gewisseld Rik.N kwam erin en Sjors. Stijn en Sjoerd dus eruit. Een paar minuten later maakten zij 5-0 en later weer 6-0 we probeerden kansen te creeren maar die gingen gewoon er niet in. 1x paal 1x lat en een paar over "ook jammer" want we konden dan hopen op terug komst, want er kan van alles gebeuren. later werd het 7-0 en nog 8-0  . Het was niet Gerjan"s beste wedstrijd "jammer" verder kon hij niks meer aan doen, maar Harm vond 8-0 wel een beetje te veel kon gewoon 4-0 zijn. Heel teleurstelend want we hopen op stunten tegen WVV want die verloren van Wildervank en die hadden we gelijk tegen gespeeld. En dat was onze laatste wedstrijd " verloren dus liggen we eruit en gaan we volgende seizoen 1e klasse spelen met allerlei nieuwe jonge talenters erbij.