Home > G
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Gaat ONR G1 de winter in als herfstkampioen?

Sat 19 Nov, 13:33

Vandaag zijn we afgereisd naar het mistige en koude Winschoten. Doel was om te winnen en heel veel doelpunten te maken om bovenaan te blijven staan.

In de eerste helft wou dit niet lukken en kwamen we op een moeizame voorsprong van 2-1. Dat was onze eigen schuld om dat we niet als een team speelden maar iedereen zichzelf belangrijk vond.

In de tweede helft ging het een stuk beter. De doelpunten vlogen bij de Winschoter keeper om de oren en er werd veel beter getikt en overgespeeld. Einduitslag 1-8. Robbin scoorde maar liefst vier doelpunten!

Sommige spelers waren teleurgesteld omdat ze niet tot scoren kwamen maar jongens, we spelen als een team en het gaat niet om het doelpunten maken, winst natuurlijk wel mooi meegenomen. Houd dat voor ogen!