Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

ONR bedrijventoernooi

Sun 12 May, 21:17



Afgelopen jaren is met succes het bedrijven-miniveld-voetbaltoernooi door onze vereniging Z.V.V. ONR, georganiseerd. Hieraan hebben 16 bedrijven /teams deelgenomen.
Gezien het enorme succes en de vele positieve reacties zullen wij het ook dit jaar weer voor u organiseren.

Om het toernooi zo laagdrempelig als mogelijk te houden, zullen wij vasthouden aan de vorig jaar bewezen formule van een miniveld waarbij met teams van minimaal 5 veldspelers en een doelman kan worden deelgenomen. Indien de groep groter is dan 6 kan er doorlopend gewisseld worden. Het is ook mogelijk met meerdere teams per bedrijf deel te nemen. Het toernooi kan wat ons betreft bij een minimale bezetting van 16 teams doorgang vinden.

Wij hebben als datum zaterdag 15 juni vastgelegd om het sportieve treffen te organiseren. Het tijdstip van aanvang is 10 uur.

Wij hopen er een jaarlijks gezellig en  sportief treffen van te maken en stellen dan ook de Z.V.V. ONR Cup als wisselbeker ter beschikking. Na afloop van het toernooi zal deze aan de winnaar worden uitgereikt. Voorgaande jaren hebben diverse kranten er een positief stuk met foto over geschreven.

Het biedt u tevens de gelegenheid om de onderlinge banden met andere bedrijven of instellingen te versterken tijdens dit toernooi. Heeft u suggesties voor activiteiten uwerzijds om uw naamsbekendheid ten tijde van het toernooi uit te breiden laat het ons weten. Wij staan daar voor open. Ook indien u niet actief deelneemt aan het toernooi maar denkt aan een andere samenwerking.

U zult begrijpen dat hier ook enige kosten aan verbonden zijn. Per team vragen wij een bijdrage van €175,=. Dit betreft een tegemoetkoming van de kosten evenals een klein stukje sponsoring voor V.V. ONR.  De meeropbrengst zal geheel ten goede komen aan de club. Indien u geen team op de been kunt brengen en toch sponsor wilt zijn van ons toernooi cq trainingsveld, dan kan dit uiteraard ook.
 
Om het voor die dag gemakkelijker te maken bieden wij u ook de mogelijkheid om vooraf consumptiebonnen en lunchpakketten te bestellen en te verrekenen.

Indien u interesse heeft om met uw medewerkers deel te nemen aan dit toernooi kunt u bijgaand inventarisatieformulier retourneren aan:

Harmjan@Vrijbuiter.nl






Bestanden:
ONR_bedrijventoernooi_2013.doc

Terug
 
Sponsorgalerie