29.06.2013

Fotoverslag familiedag

Zoals ieder jaar vond na het D, E en F toernooi de traditionele familiedag plaats. Het toernooi werd ongeveer om 16.00 uur  afgesloten met de prijsuitreiking. Daarna stond het weer bol van de activiteiten. 12.15 -...[meer...]

Het einde van het middagtoernooi nadert. Kijk voor talloze foto's in het webalbum.


15.06.2013

Special Olympics Groningen 2013

Wat hebben we een leuke dag gehad. Om 09.00 al in de polonaise op de muziek van een dweilorkest, de openingsdefile, het toernooi en de gewonnen felbegeerde beker in de poule mee naar huis. Klik hier voor...[meer...]

De beker gaat mee naar huis.


24.02.2013

Highligths seizoen 2012-2013: ONR-Drenthina

Of: tussen zwien en big... Afgelopen dinsdagavond stond de in inhaalwedstrijd tegen de nummer 2 Drenthina uit Emmen op het programma. In de beginfase waren beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar. Op een paar corners na waren...[meer...]

Wouter Bloemendal wint zijn persoonlijk duel


13.02.2013

Highlights seizoen 2012-2013: ONR-Zuidlaren

Of : een gewonnen punt telt ook Onder koude omstandigheden ( +2 graden Celsius, regen en wind ) begonnen we aan de wedstrijd tegen ZFC. De eerste wedstrijd werd helaas met 3-1 verloren dus was er nu alles aan gelegen om te...[meer...]

Zaterdag - 9 maart, 14:30 uur - Zuidlaren thuis. Een 2e klasse Derby? Wij vinden van wel!


24.11.2012

Highlights 2012-2013: Scheemda-ONR

Op een zandovergoten veld de oosterd werd er afgetrapt. Tegen de nummer voorlaatst Sc Scheemda. Door goed scherp en aanvallend te beginnen, kwam de eerste kans al snel. Het schot van Mitchell in de 3e minuut was niet zuiver...[meer...]

The Rise of Bruno: Karsten Bruinsma scoort dan eindelijk toch zijn eerste doelpunt voor ONR 1 in competitieverband


23.11.2012

Highlights 2012-2013: The Knickerbockers uit

... of buitenspel vanaf een doeltrap?? Hoe ist met je? Je verzint het niet maar toch is het zo volgens de grens van TKB. Achteraf bleek ook dat hij het niet helemaal wist. Watweetjewel.nl ?  Klik hier voor een...[meer...]

Tim scoort in de eerste wedstrijd van het seizoen een hattrick!


Displaying results 61 to 66 out of 66
<< First < Vorige 1-30 31-60 61-66 Volgende Last >>

Voetbalschool SKILLS komend seizoen bij ONR

Schrijf je in voor de proeftraining op www.voetbalschoolskills.nl.

Locatie: Sportpark ONR.

Datum: Vrijdag 12 september.

De voetbalschool: 10 trainingen in de periode september, oktober en november.

Meer info op www.voetbalschoolskills.nl.

Agenda

Zaterdag 21 juni: Familiedag

16:15 – 16:45 uur: Vriendschappelijke wedstrijd G-senioren – ‘Het vijfde’ oftewel de Henk van Bergen-Boys

16:15 – 17:00 uur: Schminken. Alle kinderen, die dat willen kunnen worden geschminkt door een aantal creatieve moeders

17:00 – 17:05 uur: Opening BBQ door voorzitter Harm Holman

17:00 – 20:00 uur: BBQ aangeboden door Jumbo Groningen. De opbrengt komt volledig ten goede aan ONR

17:30 – 18:00 uur: Huldiging kampioenen seizoen 2013/2014. Team van het jaar bekendmaking welke van de 3 genomineerde teams de prijs ‘Team van het jaar’ heeft gewonnen. Afscheid van vrijwilligers, die zich vaak jarenlang hebben ingezet voor v.v. ONR

18:00 – 18:30 uur: Dansen o.l.v. Monique Wolters kunnen alle meiden lekker dansen op muziek. Stoere jongens ook welkom!

18:30 – 19:00 uur: Blikspuit (verstoppertje) o.l.v. van een aantal C-junioren. Op veld C (naast het trainingsveld)

Doorlopend: De grote pannakooi (E-pupillen) en de kleine pannakooi (F-pupillen) zijn gedurende de BBQ vooral voor onze jongste leden. Op het hoofdveld zullen de kleine goals blijven staan van de vriendeschappelijk wedstrijd, zodat daar de oudere jeugdleden daar kunnen voetballen.

 

Vrijdag 12 september: proeftraining voetbalschool Skills. 

Gratis navigatie bij Henk van Bergen

Als u in april een auto koopt bij Henk van Bergen ontvangt u met de bon uit het ONR boekje een gratis navigatie erbij.

Alle bonnen uit het boekje zijn nog te gebruiken in de maand april. Maak gebruik van de vele aanbiedingen. 

Er zijn weer veel boekjes verkocht. Met de opbrengst kopen we een scherm voor in de kantine en gaan we verder met het renoveren van de kleedkamers.

Bosch Car Service H. van Bergen: wij doen alles voor uw auto.

Mailing uitgebreid programma

Het uitgebreide programma is vervangen door een compact programma op de homepage.

Het uitgebreide programma (met vermelding van wedstrijdnummers, adressen en scheidsrechters) wordt voorafgaand aan iedere speelronde opgesteld voor de teamleiders en voor de gastheren. 

Bent u lid van vvONR en wilt u op de hoogte gehouden worden met een uitgebreid programma, stuur dan een email naar onr.rvl@gmail.com.

Een AED Defibrillator redt levens

In de bestuurskamer, direct rechts om de hoek, hangt een AEDBij een plotselinge hartstilstand helpen de volgende acties: Alarmeer de hulpdienst op 112 + Start met reanimatie + Gebruik een AED. Lees er meer over op http://www.procardio.nl.

AED in de bestuurskamer, direct rechts om de hoek.

Vertrouwenscontactpersoon

Iedereen die bij ons sport, moet dit kunnen doen in een veilige omgeving. Lees er meer over op de pagina Vertrouwenspersoon.

Bonnenboek-actie start zaterdag 1 maart

  • Verkoopdag op 1 maart, door senioren, junioren en ouders.

  • Benieuwd wie de deelnemers van onze bonnenactie jaargang 2014 zijn, kijk dan op de sponsorpagina.

  • Actie loopt in maart en april.

Ook dit jaar willen we weer de bonnenboek-actie gaan houden. Voor ONR de belangrijkste actie om extra geld te verkrijgen. Zeker in deze tijd wordt het er niet gemakkelijker op om extra dingen te doen.

Van de opbrengst willen we een scherm in de kantine aanschaffen waar we allerlei informatie e.d. kunnen laten zien. En we gaan verder met het renoveren van de douches in de kleedkamers. Nieuwe tegels en nieuwe douches. Twee kleedkamers zijn inmiddels klaar maar er zijn er nog zes.

Het succes valt of staat met een goede verkoop. De actie loopt in maart en april en 1 maart is de verkoopdag. We doen een beroep op alle senioren en de oudere jeugd. Maar ook ouders kunnen natuurlijk helpen. We gaan ook op u een beroep doen om wat boekjes te verkopen of te helpen samen met de jeugd wat te verkopen, Alles helpt.

Zaterdag 1, 8 en 15 maart zitten we in de bestuurskamer om uit te delen en weer in te nemen.

Harm Holman, voorzitter ONR

Ruim 350 ONR volgers op @vvONR

Voor het laatste nieuws is vvONR actief op Twitter, met ruim 350 volgers. Hieronder ziet u de laatste berichten van het ONR, daarnaast kunnen de team ook eigen Twitteraccounts aansluiten, kijk bijvoorbeeld eens in de portals van S2 en B1.

De Vijfde Editie Noordenveldcup

Zaterdag 21 december start de vijfde editie van de Noordenveldcup, een bijzondere samenwerking tussen 6 clubs. Verdeeld over 5 zaterdagen wordt een uitgebreid zaalvoetbalprogramma voor D-, E- en F-teams gespeeld in de sporthallen van Norg, Peize en Roden. Zie www.noordenveldcup.nl.

Tip: Noorderveldcup is genomineerd voor het Sportevenement van het jaar, zie www.sportstimuleringnoordenveld.nl.

Foto's www.noordenveldcup.nl
Foto's www.noordenveldcup.nl
Team Noordenveldcup. Foto: Roel Lubbers
Team Noordenveldcup, volg de website van de Noordenveldcup.

Winterstop

Taart: familie Nienhuis

Voor het veldvoetbal is het winterstop, ruim de tijd dus voor andere activiteiten. Misschien wil je er verslag van doen (bakken, timmeren, tekenen, fotograferen), dat kan naar info@vvonr.nl.

 

 

 

Make-A-Wish feest bij ONR!

Bron: Make-A-Wish Nederland

Op zaterdag 14 december 2013, na de laatste thuiswedstrijden voor de winterstop, houden wij bij ONR een feestavond waarvan een groot deel van de opbrengst naar het goede doel Make-A-Wish zal gaan. Voor dit feest willen wij onze senioren leden, A1 jeugd, vrijwilligers, sponsoren en supporters van harte uitnodigen! Aanhang is uiteraard ook meer dan welkom.

Er kan gebruikt gemaakt worden van een buffet van 18.00 uur tot 19.30 uur. Opgeven voor het buffet kan via e-mail: e.rusch@home.nl. Kosten voor het buffet zijn €12,50 p.p. incl. borrelhapjes tijdens het feest.

Vervolgens zal het feest losbarsten met een voetbalquiz, waaraan mooie prijzen van onder andere FC Groningen verbonden zijn en uiteraard met muziek!

Clubsparen bij Intersport Roden

Spaar bij Intersport Roden 5% voor jezelf in de vorm van een waarde-cheque én 5% voor ONR.  Wij kunnen het tegoed gebruiken voor sportkleding en materialen. 

ONR verwelkomt 100e Facebook vriend

Zojuist ontvingen wij op Facebook een bericht van Leonie Hummel: ook zij vindt - met inmiddels ruim honderd anderen - vvONR leuk.

Leonie, dank je wel en veel plezier met het volgen van foto's, berichten en aankondigingen van vvONR op Facebook

Wedstrijdballen sparen bij Jumbo

Als u boodschappen bij Jumbo doet, kunt u wedstrijdballen sparen voor onze club: bij €10 aan boodschappen ontvangt u 1 zegel.

Omdat het voor velen lastig zal zijn om de kaart vol te krijgen, staat er in de kantine een doos voor deze actie waar de zegels en spaarkaarten in gedaan kunnen worden, zodat we zelf de zegels erop kun plakken.

De sponsorcommissie hoopt op veel wedstrijdballen voor onze club. U kunt ons daarbij helpen door de zegels te sparen!

De actie loopt tot 30 november.

Dus op naar Jumbo!

Het was daar fantastisch!

Dat waren de woorden van Henk Bril, winnaar van de hoofdprijs!

Alweer twee jaar geleden wonnen Henk en Aafke Bril, echte vv-Roden aanhangers, de hoofdprijs in de schijt-je-rijk actie op het hoofdveld van ONR tijdens de familiedag 2012. De hoofdprijs was een verblijf in het appartement in Turkije aangeboden door onze trouwe sponsor van het 5e team (autobedrijf Henk Van Bergen).

Ik sprak afgelopen zondag Henk Bril en vroeg hem hoe hij het had gehad in Turkije? Het was fantastisch was het antwoord, mooie omgeving, keurig appartement, drie balkons, zwembad beneden, en fantastisch weer! 

We werden afgehaald door Hassan vanaf het vliegveld van Antalya en werden voor de deur van het appartement afgezet in Mahmutlar 10 kilometer vanaf de bruisende stad Alanya. 

In de directe omgeving waren genoeg winkeltjes en restaurantjes, het strand dichtbij eigenlijk alles wat je zonvakantie tot een succes maakt!

Ook voor onze zoon Jasper van 13 was er genoeg te doen, in de directe omgeving werden allerlei watersport activiteiten aangeboden. Kortom een prachtige prijs waar we met veel plezier aan terug denken!

Wilt u ook een keer genieten van dit fantastische appartement? Kijk op http://www.appartementturkijehuren.nl.

Clubhistorie

Website jaargangen. Een aantal jaargangen van de vvONR website hebben we online beschikbaar:

Seizoen 2006 - 2007: www.vvonr.nl/2006
Seizoen 2007 - 2008: wordt binnenkort gepubliceerd.
Seizoen 2008 - 2009: wordt binnenkort gepubliceerd.
Seizoen 2009 - 2010: wordt binnenkort gepubliceerd.
Seizoen 2010 - 2011: www.vvonr.nl/2010.
Seizoen 2011 - 2012: www.vvonr.nl/2011.
Seizoen 2011 - 2012: www.vvonr.nl/2012.

Clubhistorie. Graag gaan we een nieuwe pagina "Clubhistorie" opzetten met  beelden en verhalen uit het clubverleden. Inzendingen zijn welkom bij de redactie op redactie@vvonr.nl. 

Zaalvoetballen bij ONR

Wil je ook zaalvoetballen bij ONR? Dat kan! Ga naar de zaalvoetbal pagina voor verdere details.

Kampioen in 1968

Kampioenselftal 1968 (3F afd. Groningen)

Staande v.l.n.r.: E. Eggens, K. Kleefman, H.C. Oosterom, J. de Vries, A. van Maren, G.H. Holt, E. Schuiling (reserve), R. Nijland (trainer).

Zittend: Tj. de Walle, R. Wesseling, H. Slagter, J.H. Kroon en J.M. v.d. Laan.

ONR bedankt supporters

Is de hond wel aan de lijn?

 

 

Bezoek de websites van onze website sponsoren

Zonder respect geen voetbal

Het eerste team van ONR heeft een nieuwe trainer: Marco IJzer uit Tolbert. We zijn blij met deze goede trainer. Wat mij opviel was dat er veel sollicitaties op deze functie binnenkwamen. ONR heeft blijkbaar een goede naam en reputatie. We zijn een beschaafde club en bij ons gebeurt nooit wat, onze leiders zijn goed en de ouders en toeschouwers staan zeer beschaafd langs de kant.

Toch?

En dan is er in één keer het afschuwelijke bericht van een grensrechter die is doodgeschopt.  Het zal je vader zijn die dit overkomt  of jouw kind die zoiets doet. Of het zal maar op jouw club gebeuren.

Daar moeten we eens goed over nadenken met z’n allen. Het lukte ons helaas door omstandigheden niet om op ons terrein die aansluitende zaterdag, iets te organiseren. Het laat ons zeker niet onberoerd en we zullen hier in de toekomst zeker aandacht  besteden.

En ook dit; wij hebben de laatste tijd een aantal boetes gehad. Er waren wat akkefietjes, er zijn wedstrijden op het laatst afgezegd. Vrijwilligers, spelers, kwamen niet komen opdagen, formulieren werden niet ingeleverd.

Ja, akkefietjes. Ook bij onze B- junioren, bij het derde het vierde en bij het eerste viel zo nu en dan een gele kaart voor opmerkingen over de leiding.

Het viel allemaal wel mee en als ‘objectieve voorzitter’ zie ik dat het meer aan de ander partij ligt dan aan ons, maar toch. En langs de zijkant doe ik mijn mond ook wel eens open over het gedrag van de spelers of de grensrechter. Ja,  allemaal de emotie van het moment natuurlijk.  Maar toch.. Het zet mij wel aan het denken.

Wij moeten we ons dit aantrekken. We komen naar voetbal om het spelletje te spelen en plezier te hebben. Het ontbreekt ons soms ook aan een innerlijke rem, moeite om tot 10 te tellen, om het maar zo zwaar te noemen; voldoende moreel bewustzijn. 

Laten we kijken als bestuur, leiders, maar ook met name als ouders en spelers, hoe  we ons fatsoenlijk  kunnen gedragen en respect tonen naar scheids- en grensrechters. Vrijwilligers die zich inzetten voor de club en voor jou!  Mensen die ook hun fouten maken maar vooral mensen die  voor jouw plezier op het veld staan en zelf ook met plezier willen werken.

Ja, ONR is een nette club met veel goede mensen. We hebben plezier met elkaar en er kan leuk gevoetbald worden. Laten dat vooral zo houden en wellicht er nog een schepje bovenop doen. En laten we afspreken elkaar aan te spreken als iemand even uit de bocht gaat.

Ik denk en hoop dat bij de volgende trainers vacature er weer veel belangstelling is voor ONR!

Harm Holman

ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.