Twan Kroese heeft er lang op gewacht: 3-1 overwinning op Klazienaveen

Harmjan Poel in een luchtduel

Twan en Jeroen

Twan Kroeze

Zaterdag moest ONR voetballen tegen Klazienaveen en ik mocht bij deze wedstrijd Pupil van de week zijn. Dit vond ik heel erg leuk, ik kon de hele dag al niet wachten tot het zover was.

Om 14.00 uur moest ik in de bestuurskamer zijn. Hier kreeg ik wat te drinken en heb ik wat gepraat met alle mannen die aan tafel zaten. Daarna mocht ik samen met Jeroen, de grensrechter van ONR de bal overtrappen waar het eerste aan het warmlopen was.

Daarna mocht ik wachten samen met de scheids en alle twee de teams voordat we het veld op mochten. Ik mocht de wedstrijdbal vasthouden, en toen renden we het veld op.

De toss werd door de scheids gedaan, en daarna mocht ik de aftrap doen en proberen te scoren. Gelukkig is mij dit gelukt!!

Na de aftrap mocht ik bij de wissels van het eerste in de dug-out zitten. Ik heb me de eerste helft prima vermaakt, want ik ging een beetje kletsen met de wissels, en er werden ook 3 hele mooie doelpunten gescoord! Ook nog voor ONR!

In de rust mocht ik weer mee naar de bestuurskamer en kreeg ik weer wat drinken. De tweede helft vond ik ook erg leuk om te kijken. Wel jammer dat Klazienaveen nog een doelpunt scoorde. Maar gelukkig hebben wij de wedstrijd gewonnen!! Dit vind ik super knap, omdat Klazienaveen zo hoog staat en ONR er onder.

Na de wedstrijd ging ik Jeroen helpen met de vlaggen opruimen en mocht ik het scorebord helpen invullen. Ook kreeg ik nog een patatje en wat drinken.

Ik vond het een super leuke dag!! Het mooiste vond ik dat ik de aftrap mocht doen, maar de rest vond ik ook super gaaf! Nu ga ik heel hard trainen zodat ik later bij Ajax mag voetballen, en als dat niet lukt zou ik heel graag in het eerste van ONR willen komen!

Bedankt dat ik Pupil van de Week mocht zijn!

Groetjes Twan Kroese

Zaterdag heeft het eerste een belangrijke overwinning geboekt. Het zonnige lenteweer bleek ONR goedgezind, al in de eerste helft liep ONR uit naar een 3-0 voorsprong door doelpunten van Harm-Jan Poel, Leon Schievels en Jeroen Westra. In de tweede helft werd de wedstrijd rustig uitgespeeld en eindigde in een 3-1 overwinning.

Karsten Bruinsma maakte in de tweede helft z'n rentree, na meer dan een jaar absentie.