09.04.2014 17:15 Leeftijd: 79 days

Zeer geslaagde natte Lentespelen


Een top-prestatie van Martijn Terpstra

Sport en spel op het hoofdveld

Sport en spel op het hoofdveld

Tot ziens op de zomerspelen

Woensdagavond 9 april werden bij v.v. ONR de Lentespelen gehouden. Meer dan 90 kinderen genoten in groepjes van allerlei spelletjes. De groepjes werden begeleid door hun jeugdtrainer aangevuld met jeugdspelers. ONR trakteerde alle kinderen tussendoor op een broodje knakworst en wat te drinken.

De organisatie was in handen van Martijn Terpstra, die in het kader van zijn opleiding bij het Alpha college een sportstimuleringsactiviteit moest organiseren. Martijn werd hierbij ondersteund door de leden van de activiteitencommssie van ONR.

Het feit dat het miezerig weer was deerde de kinderen niet. Het plezier was er niet minder om. Ze gleden lekker over het hoofdveld van ONR, zie foto's.

Na afloop gingen de kinderen allemaal naar huis met een grote chocolade paashaas. Sommige kinderen waren zo enthousiast dat ze vroegen wanneer ONR de Zomerspelen gaat organiseren.

Beeldverslag.

Woensdag 9 april: Lentespelen. Het hoofdveld was volop in gebruik voor allerlei sport en spelvormen voor de E en F pupillen, met hun broertjes, zusjes en vriendjes. Een top-prestatie van Martijn Terpstra.


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.