02.04.2015 15:29 Leeftijd: 98 days

Het was een spannende wedstrijd waarin veel gebeurde


Een leuk gesprek

Bank

Vreugde en teleurstelling op Sportpark De Hullen

Karsten Bruinsma stuurt Tim van der Meulen de vrije ruimte in.

Voor de wedstrijd

ONR- Gorecht: 2-1. Sem Wijnsema mocht deze keer pupil van de week zijn. Sem melde zich in de bestuurskamer. Na wat drinken en een leuk gesprek mocht Sem mee het veld op om samen met de spelers van ONR in te schieten voor de wedstrijd. 

Daarna mocht hij mee met de scheidsrechter en de grensrechters. Sem liep voorop met de bal toen de spelers van Onr en Gorecht het veld op kwamen. Sem mocht dan ook de aftrap doen en met een paar mooie bewegingen passeerde Sem de spelers van Gorecht en schoot de bal fraai in de hoek.

Het was een spannende wedstrijd waarin veel gebeurde, zelfs de ambulance moest er aan te pas komen. ONR heeft de wedstrijd gewonnen met 2-1. Na de wedstrijd kon Sem zich lekker opwarmen in de bestuurskamer onder het genot van een lekker patatje en kreeg hierbij een oorkonde uitgereikt.

Het was een super middag!

Sem Wijnsema

Meer beelden: ONR Webalbum.

De finale fase van de competitie breekt aan, wie blijft er boven de veilige streep. ONR heeft daarvoor tegen Gorecht met een 2-1 overwinning een goede stap gezet. 

Er waren twee bijzonder pijnlijke incidenten: Jelmer Fierstra en Harmen Uffels verlieten het veld met serieuze blessures. 

 

 


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.