Clubforum
Algemene informatie over de vereniging

Bestuur, vrijwilligers, leeftijdsgrenzen, actuele contributies, ...

 
ONR Clubportaal

Laatste nieuws
Sun 01 Jul
Voorlopige indeling jeugd najaarscompetitie 2007

Trainingstijden zijn inmiddels bekend, start D, E en F vanaf maandag 20 augustus, rest van de junior...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Clubforum en Gastenboek

Alle forums > Gastenboek > Voor iedereen > positieve kritiek
Totaal aantal reacties: 8 - Pagina\ s (1): [1]
re: re: positieve kritiek / Erik Wesseling / Mar 03 2007
Geert,

Mischien een tipje. Mijn pc deed hetzelfde, dit was ook het geval bij anderen met dezelfde soort pc. (Dell laptop) Sinds ik mozilla als browser heb is dit probleem verholpen. Instellingen ?
Erik
re: positieve kritiek /  / Mar 03 2007
PS het vorige bericht was natuurlijk niet van Sjoerd Hoek, maar van Michiel (Sjoerd is het trouwens wel helemaal met mij eens!)
Groet,
Michiel Hoek
re: positieve kritiek / Sjoerd Hoek / Mar 03 2007
Ik begrijp dat het vervelend is als je eigen naam verkeerd wordt gespeld en natuurlik is het niet leuk als je niet ten volle kan genieten van de mooie nieuwe ONR site. Maar dat staat toch in geen enkele verhouding tot de merkwaardige actie van de KNVB om de voor een heel groot publiek belangrijke informatie over de competities achter een login te zetten. En dat gebeurt louter en alleen vanuit commerciële motieven! De KNVB wil hiermee een bestand opbouwen van mensen aan wie betaalde dienten kunnen worden aangeboden. In de gebruiksvoorwaarden staat dat de KNVB de voorwaarden tussentijds kan wijzigen en dat je als gebruiker iedere keer de voorwaarden door moet lezen om te zien wat er veranderd is!! Ongehoord. Wat mij betreft moet ONR dat niet alleen op de site zetten, maar als aangesloten lidvereniging ook ernstig bezwaar aantekenen tegen deze handelwijze.
re: re: positieve kritiek /  / Mar 03 2007
Als ik dat wist Geert had ik het zelf misschien kunnen oplossen, maar ik krijg alleen de teamportalen en aan de linker kant het eerste item van clubnieuws in beeld en verder niks
Marc
re: re: positieve kritiek /  / Mar 03 2007
[i]Marc De Raedt
re: positieve kritiek /  / Mar 03 2007
Welke namen zijn niet goed geschreven ?
re: positieve kritiek /  / Mar 03 2007
Marc, Weet je waarom of in welke situatie de website van ONR niet te openen is ?
Geert
positieve kritiek /  / Mar 03 2007
ik vind het jammer dat er berichten over de website van de knvb worden geplaatst, terwijl ik via een andere pc moet melden dat ik zelf de website van ONR niet eens kan openen. Ik heb begrepen dat meer mensen hier problemen mee hebben. Wordt hier nog wat aan gedaan, wat is hier de oorzaak van ?? Verder mis ik het telefoonnummer van de kantine en vind ik het bezwaarlijk dat namen van vrijwilligers niet eenduidig gespeld worden.
Totaal aantal reacties: 8 - Pagina\ s (1): [1]
Je dient ingelogd te zijn om berichten te kunnen toevoegen
 
 
 
 
Sponsorgalerie