Home > F3
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Lycurgus F4 – ONR F3

Mon 21 Mar, 23:00

Afgelopen zaterdag moesten we onze tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie spelen tegen Lycurgus F4.

Nadat we vorige week onze eerste wedstrijd verloren hadden tegen Oosterparkers F2 wilden we deze wedstrijd natuurlijk winnen.

Op volle sterkte gingen we naar Groningen.

Om precies 9 uur begon de scheids met de tos, deze werd helaas verloren. Dit was al geen goed voorteken.

In de eerste helft bleek toch dat Lycurgus iets beter was dan ons. Maar ondanks dat kregen we toch nog enkele kansen.

Joost en Fleur wisten de keeper het nog knap lastig te maken, maar helaas ging de bal er niet in.

We gingen dan ook met een 2 – 0 achterstand de rust in.

In de eerste 5 minuten van de tweede helft werd het, door niet goed opletten van onze kant, al snel 5 - 0.

Hierna werd de draad weer goed opgepakt en kregen we zelfs weer wat kansjes. Deze werden helaas niet benut.

Lycurgus wist nog wel een keer te scoren waardoor de eindstand 6 – 0 is geworden.

Eén troost, de strafschoppen hebben wij gewonnen met 5 – 6.

Jongens (en dame) a.s. zaterdag tegen Roden F6 zullen we laten zien dat we kunnen winnen.