Home > F3
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Onr F3 - Helpman F5

Mon 09 Apr, 09:12




Prachtige windstille zaterdagochtend, ongeveer 5 graden. We waren er weer vroeg bij, gelukkig was er een mooi zonnetje zodat het best aangenaam vertoeven was op het sportpark van ONR. ONR kwam goed uit de startblokken. Blijkbaar had de positiespel training van afgelopen woensdag de nodige indruk gemaakt, want iedereen begon op de juiste plek. Er werd overgespeeld en echt iedereen deed stinkend zijn best. Helpman had jammer genoeg ook een goed team. Ze speelden goed en aanvallend voetbal. In de tiende minuut scoorde Helpman van een afstand. Onze goalie, Gijs,  kon er net niet bij. Joris onze scheids zag dat er donkere wolken kwamen aandrijven en hij floot voor “rust”. Onderweg naar de kleedkamer ging het hagelen en iedereen was blij voor deze korte pauze.

Na rust was het weer stralend weer en ONR begon de druk flink op te voeren. Via Fleur, Stijn, Thijs, Jasper, Sebastiaan, Wouter en Joost werd het doel bestookt en Helpman wist het even niet meer. Uiteindelijk kwam de bal bij Twan, die hem prachtig met een stuit in de linker hoek schoot.  Helpman was de kluts even kwijt en ONR ging voor meer. Zoals wel vaak in de topsport als het ene team niet weet te scoren, vallen de goals bij de tegenpartij. In dit geval kreeg ONR ze om de oren en werd het uiteindelijk 1 tegen 4.

De afsluitende penalty reeks werd een gelijkspel 3 tegen 3. Beide coaches Martijn en Ron waren blij met het goede spel van ONR. Dit biedt mogelijkheden voor de toekomstige wedstrijden.








Terug
 
 
Sponsorgalerie