ONR 2 - RWF 2, 1-2 (rust 0-1)

Sat 17 Mar, 19:17

Jelte, de man van het ONR doelpunt, in aktie.

ONR doet zichzelf tekort

Op de laatste training was Marnix door zijn enkel gegaan. Helaas was hij nog niet voldoende hersteld dat hij vandaag kon spelen. Vlak voordat de wedstrijd begon leek ONR wederom een tegenvaller te moeten incasseren. Pieter had last van zijn bovenbouw en leek niet te kunnen starten. Gezien het nog niet aanwezig zijn van de wissels, moest hij wel starten. Gelukkig bleek het tijdens de wedstrijd mee te vallen. In verband met het beschikbare spelersmateriaal werd er gekozen voor een 4-4-2 opstelling.

Er was een gelijk opgaande strijd, waarin het betere spel van ONR zijde was. Er werden aan beide zijden wat kansen ontwikkeld. In een één tegen één situatie wist Marten het doel schoon te houden. Niet veel later viel dan toch de 0-1. De bal kon in eerste instantie niet goed weggewerkt worden. Hij werd hoog voorgezet en bij de tweede paal ingekopt. ONR bleef goed voetballen en creëerde wel wat kansen . Een bal over en voor langs mochten helaas niet in het net belanden.

In de rust bleek wel dat iedereen een positief gevoel had over het spel en de mogelijkheden die er waren voor een goed eindresultaat. In de tweede helft bleef het spel goed en was er nog meer druk op de tegenstander. Toch was het RWF dat de 0-2 op het scorebord zette. ONR bleef rustig en wist zo’n 20 minuten voor tijd een prima doelpunt te scoren. Een mooie pass van Matthijs op Jelte werd door hem in het doel gewerkt, 1-2. Dit smaakt naar meer. Het spel bleef zich vnl afspelen op de helft van RWF. Hele grote mogelijkheden bracht dit niet. Zo kun je goed spelen en toch zonder punten achter blijven. Het vertoonde spelbeeld biedt voldoende perspectief voor goede resultaten in de komende wedstrijden.

Opstelling: Marten, Anne, Marco (Tony), Jordy, Jasper, Matthijs, Tom,Chris, Gert Jan, Pieter (Roelf) en Jelte