Verslagen
Zaterdag 19 mei 2007

ONR F3 KAMPIOEN...

 
F3 Hut

Laatste nieuws
Mon 21 May
Zaterdag 16 juni FAMILIEDAG

Aanstaande zaterdag 16 juni wordt de familiedag gehouden. Graag iedereen aanwezig o...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Verslagen

Wedstrijdverslag O.N.R. F3 - Achilles 1894 F5.

Afgelopen zaterdag 19 mei de wedstrijd van het seizoen. Bij gelijkspel of winst waren we kampioen van de voorjaarscompetitie 2007. Vooraf was er toch wel wat spanning te merken bij de jongens en niet allen bij hun. Ook bij menig in grote getale gekomen ouder/broer/zus en scheidsrechter/coach was er sprake van spanning.

Dan de wedstrijd. Onder leiding van de altijd goed fluitende scheidsrechter Erwin ging de wedstrijd van start. Bij deze dan ook bedankt voor het fluiten van de thuiswedstrijden. Na een rommelig begin. De jongens moesten even weer in het ritme komen, kregen we toch wel enkele kansen. Uit een van die kansen kon de topscoorder van ons elftal, Jeffrey zijn elfde doelpunt van dit seizoen scoren. Vreugde alom. Achilles liet het er niet bij zitten en ging ook in de aanval. Want zij moesten toch winnen om kampioen te worden. Zij konden in de eerste helft een keer scoren. Ruststand 1 - 1.

In de tweede helft pakten de jongens het weer goed op en lieten zien dat zij de meeste aanspraak maakten op de titel. Frank onze tweede spits kon zo vanuit een rebound zijn vijfde doelpunt maken. Dit was voor Achilles weer het sein om nog meer de aanval te zoeken. Maar het gehele elftal deed uitstekend zijn werk om Achilles van scoren af te houden. Iedereen deed zijn best. Toch konden ze nog een keer scoren en werd de spanning weer terug gebracht. Echter was de tijd te kort voor hun om nog een keer te scoren. Na het laatste fluitsignaal van Erwin barstte de vreugde los.

ONR F3 KAMPIOEN.

Terug gekomen in de kleedkamer stapten de jongens met kleren en al onder de douche. Vast afgekeken van de televisie, maar daar duiken ze in een groot bad. Zal het bestuur vragen of ze een bad kunnen plaatsen voor de verdere kampioenen van de vereniging. Ook de coach werd door een aantal vaders onder de douche gezet. Door het bestuur werd patat en drinken aangeboden. Dit lieten de jongens zich goed smaken.

Al met al, wil ik nogmaals bij deze schrijven dat jullie de terechte kampioen zijn. Ik vind dat jullie met elkaar heel erg goed en zeker ook zeer mooi voetbal hebben laten zien. Jullie mogen best trots op jezelf zijn.

Wat rest voor dit seizoen zijn een tweetal toernooitjes en als afsluiting de familiedag bij ONR. Dan worden jullie nogmaals gehuldigd samen met de andere kampioenen van de vereniging. Ik hou jullie via de site op de hoogte.

Toppers van F3, tot gauw.

Jurgen.

dinsdag 24 april: De Topper: Achilles- ONR F3

Het is 17.00u als we vertrekken richting Assen, want daar speelt  F3 vanavond tegen Achilles. Helaas moeten we het zonder Jens doen, hij is nog niet helemaal beter. Er gaan wel veel supporters mee die kant op, vaders, moeders, broers, zussen, opa's en oma's. Veel aanmoedigingen voor de jongens dus!!

En het is een super spannende wedstrijd, met veel bal bezit voor de jongens van ONR. Wij als toeschouwers zien dat de bal goed wordt overgespeeld en het is echt een wedstrijd waar alle jongens een steentje aan hebben bij gedragen.

De wedstrijd begint en al gauw zien we Jelle en Edwin de bal goed naar elkaar overspelen, de bal komt op de helft van de tegenpartij en dan scoort Frank 0-1, de vreugde is groot zowel bij de spelers als bij de toeschouwers aan de zijlijn. Even later heeft Ruben nog een mooie kans maar die zien we helaas naast gaan. Via de zijlijnen komen Jeffrey en Ger-Jan geregeld dicht in de buurt van het doel maar helaas blijft de bal uit het net. Ze houden de stand de 1e helft op 0-1 door een goede redding van Maurits, die op doel stond.

Het is erg warm dinsdag en in de kleedkamer wordt goed gedronken, Harry geeft nog een aantal goede aanwijzingen en dan beginnen ze aan de tweede helft.

Tijdens deze 20 minuten moet er nog hard gewerkt worden, Achilles valt een aantal keren aan en weet dan snel het doel van ONR te bereiken. Emile, Mats en Maurits verrichten echter goed werk en het doel blijft schoon. De laatste 10 minuten zijn best zwaar voor beide partijen. ONR doet goed zijn best om Achilles te stoppen en dat lukt! De eindstand is 0-1.

Klasse gedaan jongens!

Groetjes Alet

 

PS 1. Jens beterschap, we hopen dat je er zaterdag 5 mei er weer bij bent.

PS 2. a.s. zaterdag 28 april staat er geen wedstrijd op het programma en kunnen jullie lekker uitslapen. Een hele fijne vakantie en tot 5 mei.

Verslag zaterdag 14 april VAKO F3 - ONR F3

Afgelopen zaterdag 14 april de lastige uitwedstrijd tegen VAKO F3 uit Vries. Met de wetenschap dat onze concurrent uit Assen de week daarvoor gelijk had gespeeld tegen dit team en wij zelf de eerste wedstrijd ook gelijk hadden gespeeld, waren we gewaarschuwd. We begonnen goed aan de wedstrijd. Er werd weer goed samen gespeeld. Dit resulteerde in enkele kansen. Uiteindelijk was het onze linkspoot Edwin die zijn eerste doelpunt van dit seizoen kon scoren en hoe. Vanaf een grote afstand schoot hij de bal door de benen van de keeper. VAKO was ook enkele keren gevaarlijk. Vaak was dit vanuit een corner. Uiteindelijk wisten de jongens van VAKO toch een keer het net te vinden. Ruststand 1-1.

Na de rust met nog een paar aanwijzigingen, zijn we weer begonnen. De jongens konden de goede lijn van de eerste helft goed voortzetten. VAKO kwam erin de tweede helft niet meer aan te pas. Uiteindelijk was het Jeffrey die een goede wedstrijd kon bekronen met zijn zesde doelpunt van het seizoen en ook deze was van goede kwaliteit. Een afstand schot wat belandde in de linkerbovenhoek.  Grootte klasse. Gelukkig kon VAKO hier niks meer tegenin brengen. EINDSTAND 1 - 2.

Een goede tegenstander die door de jongens dmv zeer goed voetbal werd overklast. Prima gedaan en belofte maakt schuld. Dus kregen de jongens van hun coach de beloofde verrassing. Een heerlijk ijsje wat goed in de smaak viel, mede ook door het mooie weer.

Tot volgende week, Jurgen.

ONR F3 - Grootegast Fc F4, zaterdag 31 maart

Hallo allemaal,

Wat was het een leuke wedstrijd, afgelopen zaterdag op het veld van ONR. ONR F3 moest spelen tegen Grootegast Fc F4 en ze hadder er zin in. De jongens zijn goed op de hoogte op welke plaats zij staan in de competitie en dat leidt tot een goede motivatie. Ga zo door!!

De wedstrijd begint met Ger- Jan op doel. Hij heeft een rustige 1e helft, de bal is niet in zijn beurt geweest.  Er werd flink aangevallen door ONR F3 en dat bracht de ruststand op 2- 0.

Het eerste doelpunt was er een van Emile in de kruising, een prachtig schot! Het tweede doelpunt werd gemaakt door Jeffrey na een goede voorzet van Ruben, grote Klasse!

In de rust een beker ranja, veel complimenten over het samenspel, het overspelen naar elkaar en natuurlijk de beide mooie doelpunten!!

Dan gaan we starten met de tweede helft. Maurits staat nu op doel en heeft de eerste 10 minuten weinig te doen. ONR heeft veel kansen en er wordt door ONR nog een keer gescoord. Frank zorgt voor een 3-0 voorsprong. Super! Dan wordt er door Grootegast nog eenmaal raakgeschoten,waardoor de eindstand is: 3-1

Ga zo door jongens!!

Groetjes Alet

 

Wedstrijdverslag van VAKO F3 - O.N.R. F3

Zaterdag 18 november de alweer laatste competiewedstrijd tegen VAKO F3 uit Vries. Helaas konden Maurits en ik er niet bij zijn. Maar wist dat er genoeg ouders meegingen die wel verstand van voetbal hebben. Dat blijk dus ook wel. De laatste wedstrijd werd gewonnen met 1 - 4. Klasse jongens. De doelpuntenmakers waren; Jeffrey 2x, Emiel 1x en Edwin 1x.

De eerste helft van de competie is nu afgelopen. Volgend jaar gaan we weer verder met een nieuwe competie. Tot die tijd zal ik proberen om af en toe een oefenwedstrijd te regelen. De training zullen wel gewoon doorgaan, althans tot aan de winterstop. Lees dus regelmatig onze site voor de nodige informatie.

Groeten van Jurgen.

Wedstrijdverslag van O.N.R. F3 - VAKO F3

Zaterdag 10 maart de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen VAKO F3 uit Vries. Een bekende tegenstander van ons. Vorig jaar hadden we er namelijk van gewonnen. Met een kleine wijziging in ons team, Wim is overgegaan naar E4 en met een nieuw ster, Jelle, zijn we de wedstrijd begonnen.  Helaas waren Frank en Jens niet aanwezig. Frank heeft een blessure aan zijn enkel en Jens was vrijdag ziek geworden. Beterschap allebei en hoop dat jullie er snel weer bij zijn.

Met Maurits op het doel als nieuwe keeper en de andere jongens op de hun bekende plaatsen werd er een hele goede eerste helft gespeeld. De aanwezige ouders en coach wisten niet wat ze zagen. Er werd goed overgespeeld, vrij gelopen, verdedigd, kansen gecreerd en natuurlijk het belangrijkste een doelpunt gescoord. Als ik het goed heb onthouden scoorde onze laatste man, Emiel op aangeven van Jelle het eerste doelpunt van dit seizoen.

Einde eerste helft.

Na een beker ranja en de nodige complimenten begonnen we aan de tweede helft. Helaas konden de jongens in het begin de jongens van VAKO niet tegenhouden. Er werd door hun drie keer gescoord. Maar na vele aanmoedigingen gingen onze jongens weer in de tegenaanval. Er werd met man en macht aangevallen, wat resulteerde in het tweede doelpunt van Emiel. Er was nog maar weinig tijd over. Echter na een zeer goede aanval kon Jeffrey zijn doelpunt maken. Wat een blijdschap. Eindstand 3 - 3.

Klasse jongens. Vond dat jullie heel erg goed je best hebben gedaan. We gaan zo door met z'n allen.

Jurgen

 

 

 

 
 
 
 
 
Sponsorgalerie