Statistieken
Training seizoen 2007-2008 C1

Op zaterdag 11 augustus a.s. beginnen we met de training voor het seizoen 2007-2008.

Aanvang 10.30 ...

 
C1 Portaal

Laatste nieuws
Thu 31 May
Barbecue

Vrijdag 06 juli vindt de laatste, maar wel de belangrijkste, wedstrijd plaats van het seizoen. ...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Doelpunten

Naam Nummer Aantal
Mats 13 28
Mathijs 9 19
Douwe 11 8
Arjan 7 6
Karsten 10 2
Leon 8 2
Tom V 2 1
Thom 4 1
Danel 14 0
David 12 0
Tom B 6 0
Jelmer 5 0
Gertjo 3 0
Dennis 1 0
     
Totaal   67

Spelers ONR C1

In dit onderdeel stellen de spelers van ONR C1 zich zelf aan u voor.

Matthijs Dijkema

Mijn naam is Matthijs Dijkema.


Ik speel al voor het tweede jaar bij ONR C1. Vorig seizoen speelde ik eerst als rechtsbuiten en daarna als spits. Dit jaar sta ik spits en probeer ik de nodige doelpunten te scoren.

 

 

 

 

 

 

Thom de Jonge

Mijn naam is Thom de Jonge.


Ik speel ook al voor het tweede jaar in ONR C1. Ik zwerf rond op verschillende posities in het elftal, vooral op het middenveld en in de achterhoede.

 

 

 

 

 

Douwe de Wit

Mijn naam is Douwe de Wit.

Ik speel voor het tweede seizoen bij ONR C1. Ik eis daar de positie op van laatste man en ik zorg ervoor dat er niemand langs komt.

 

 

 

 



Mats Wolthuis

Mijn naam is Mats Wolthuis.

Ik speel voor het tweede seizoen bij ONR C1. Op de rechterflank probeer ik het de verdedigers zo lastig mogelijk te maken, ballen goed voor te leggen en waar mogelijk te scoren.

 

 

 

 

 

 

Karsten Bruinsma

Mijn naam is Karsten Bruinsma.


Ik speel voor het tweede seizoen bij ONR C1. Ook dit seizoen sta ik op het middenveld en probeer het spel te verdelen. Als er een corner is voor ONR en er wordt geroepen 'Karsten mee naar voren, koppen!' dan is mijn vader er ook om te kijken.

 

 

 

 

Jelmer Fierstra

Mijn naam is Jelmer Fierstra.


Ik speel voor het eerste seizoen in ONR C1. Eigenlijk mag ik nog bij de D meespelen. maar ik ben gevraagd voor C1 en speel daar met veel plezier. Ik sta meestal in de achterhoede en maak het de aanvallers erg lastig.

 

 

 

 

 

Gertjo de Groot

Mijn naam is Gertjo de Groot.


Ik speel voor het tweede seizoen bij ONR C1. Je vind me aan de linkerkant van het veld, want ik ben eigenlijk de enige speler die links is. Als verdediger maak ik het de aanvallers van de tegenpartij erg lastig!

 

 

 

 

 

David Vroom

Mijn naam is David Vroom.

Ik speel dit seizoen voor het eerst in ONR C1. Eigenlijk speel ik dit jaar voor het eerst bij ONR, want ik heb een tijd in Duitsland gewoond. Ik ben nog bezig mijn plek te vinden. Ik heb al achter gespeeld maar ook al als aanvaller.

 

 

 

 

 

 

Tom Bijen

Mijn naam is Tom Bijen.

Ik speel dit seizoen voor het eerst in ONR C1. Ik speel vooral aan de rechterkant, waarbij ik het liefst als verdediger actief ben. Laat ze maar komen die aanvallers.

 

 

 

 

 

 

Arjan van der Velde

Mijn naam is Arjan van der Velde.

Ik speel voor het tweede seizoen bij ONR C1. Ik speel voornamelijk aan de linkerkant, waarbij ik zowel op het middenveld als in de voorhoede actief ben. Ik pik natuurlijk af en toe een doelpuntje mee.

 

 

 

 

 

Leon Schievels

Mijn naam is Leon Schievels.

Ik speel dit seizoen voor het eerst in ONR C1. Ik ben nog een beetje op zoek naar mijn plek in het elftal. Ik speel vooral voorin, maar soms help ik ook op het middenveld. Als het nodig is pik ik m'n doepluntje mee.

 

 

 

 

 

 

Dennis Bakker

Mijn naam is Dennis Bakker.

Ik speel voor het tweede seizoen in ONR C1 en ik sta als keeper onder de lat. Ik doe mijn uiterste best om de ballen tegen te houden en uit het doel te ranselen.

 

 

 

 

 

 

Danel Strijker

Mijn naam is Danel Strijker.


Ik speel dit seizoen voor het eerst bij ONR C1. Mij favoriete positie is rechts op het middenveld en daar speel ik ook. Ik probeer aanvallend de voorhoede te assisteren en ik loer altijd op een scoringskans.

 

 

 

 

 

Tom Vegter

Mijn naam is Tom Vegter

Ik speel dit seizoen voor het eerst in ONR C1. Ik speel meestal aan de rechterkant in de verdediging. Als ik de bal veroverd heb probeer ik deze zo snel mogelijk naar voren te spelen, naar het middenveld of naar de voorhoede.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Sponsorgalerie