Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Hoofdsponsor Jumbo

Thu 01 Nov, 16:00




Jumbo Roden, nieuwe hoofdsponsor zvv ONR
Voor de komende 3 jaar zijn wij verheugd dat dhr. Jan Jansema van Jumbo Roden, hoofdsponsor wil zijn van ons 1e team.
In deze tijd, waarin het moeilijk is om sponsoren aan te trekken zijn wij blij dat Jan Jansema bereid was dit de komende 3 jaar te willen doen!
Maar ook willen wij bedanken Accon-Avm voor de afgelopen jaren als hoofdsponsor van onze vereniging!
Dankzij bovenstaande bedrijven is het mogelijk voor onze vereniging om sport aan te bieden voor iedereen, jong en oud, tegen een zo laag mogelijke contributie, om zo sporten voor iedereen toegankelijk te houden!
We hopen dat ons 1e team het komende seizoen weer net zo goed van start gaat als het vorige seizoen toen zij voor het eerste jaar in de tweede klasse bovenin meedraaiden en tot het laatst meededen voor promotie naar de eerste klasse. Maar goed gevoed, met soep en bolletjes van JUMBO Roden, gaaan de mannen ook het komende seizoen er weer vol voor om die prestatie te evenaren, dan wel te overtreffen!
We hopen op een goede samenwerking met onze nieuwe hoofdsponsor en zullen zoveel als mogelijk de naam JUMBO promoten op ons sportcomplex.
Hierbij willen wij als sponsorcommissie het 1e team een fantastisch seizoen toewensen en natuurlijk ook alle andere teams op ons Jumbo voetbalpark aan De Hullenweg te Roden!
En mocht u het nog niet weten, Jumbo heeft altijd de laagste prijsgarantie!
Dus op naar, Jumbo Roden!!!!

Ton Wendel namens de sponsorcommissie.

 








Terug
 
Sponsorgalerie