S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Verslag van de reporter: Niekerk B1 - ONR B1

Mon 01 Oct, 16:21

Niekerk- ONR

ONR B1 ging als ongeslagen koploper naar sportpark Eekeburen voor de lastige uitwedstrijd in en tegen Niekerk. ONR begon de wedstrijd meer dan uitstekend met een hele vroege goal. Op aangeven van Dennis Pitia maakte Bram na ongeveer 2 minuten al 1-0. Het spel na de 1-0 was nog ongeveer een kwartier goed, maar daarna zwakten we heel erg af. Het spel was niet denderend en de voorsprong werd dus niet uitgebreid en we gingen met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in.

Na de rust verliep het nog steeds niet naar wens. Dat leidde tot een vroege rode kaart in de tweede helft van onze keeper Danny. Hij struikelde en viel op een doorgebroken speler in het strafschopgebied, dus kunnen we ons vinden in de beslissing van het arbitrale trio. De penalty die volgde werd benut door een speler van Niekerk. Sjoerd Hoek ( onze gelegenheid keeper ) kon niks tegen de penalty doen en de bal lag in het netje , 1-1. Al gauw na de 1-1 viel ook de 2-1. Sjoerd kwam uit maar een speler van Niekerk kreeg de bal over onze keeper heen en de 2-1 was een feit. Na de 2-1 werd er heel veel gestreden door ONR. Het spel verbeterde enigszins en we kregen een aantal goede mogelijkheden. Een beetje pech hadden we ook nog , na een heerlijke vrije bal van Hendrik belandde de bal op de lat. Even later viel de 2-2 alsnog. Na een afgemeten pass van Job schoot Dennis Pitia de bal perfect in de rechter hoek. ONR bleef doordrukken want we hadden het gevoel dat er meer in zat dan alleen een gelijkspel. De 3-2 viel dan ook vlak voor tijd na een mooi balletje van Merijn maakte Sander een beauty van een goal. Met 10 man knokte ONR zich dus prima terug en zijn we nog steeds ongeslagen koploper. Er heerste een blije maar opgeluchte sfeer na de tijd.