Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > C1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Verslag Gomos C1 - ONR C1 uitslag 6-1 (22-09-2012)

Sat 29 Sep, 15:48



                        Zaterdag 22 september 2012

 

Zaterdag was iedereen ontevreden over het tijdstip waarop we de wedstrijd moesten spelen. We moesten om 2 uur ’s middags spelen precies tijdens de parade van Rodermarkt.

Toen we aan kwamen in VV Gomos, was het even onduidelijk waar we moesten plaatsnemen in de kleedkamer. We gingen van een stinkende kleedkamer naar een grote en toen naar een nogal kleine kleedkamer, maar het was te doen.

 

We stonden op het veld met volle moed. Zon en wind in de rug, dus was er een voordeel voor ons. Wij namen de aftrap. In het begin waren we sterker maar toen ging de concentratie eraf. De 1-0 voor Gomos hing al in het net van ons doel.

Met wat geschreeuw van onze spelers in het veld, dat we beter moesten gaan spelen, gingen we weer van start. We zagen dat ze beter waren en toen kwam er weer een beunhaas, die iedereen voorbij speelde en waarbij niemand de bal kon afpakken. We konden de bal alleen veroveren met een overtreding en dat deed Timo goed. We zagen weer een lichtpuntje en we zette een counter in van links. Sven maakte een dribbelactie en die bal ging erin. Maar dit was niet voldoende om de achterstand in te lopen; einde eerste helft was 4-1.

 

We stonden weer op het veld de zon was achter de wolken en de wind was ook wat minder. De aftrap van Gomos was weer naar die beunhaas, maar Timo heeft de missie volbracht om hem te takelen. Maar het was redelijk gevaarlijk want de bal was dicht bij het doel voor een vrije bal. Nummer 11 van Gomos nam hem, maar die ging er gelukkig niet in. Doeltrap voor ons. We gingen matig tewerk tegen Gomos. Maar we creëerden wel kansen. Maar op de een of andere manier waren de meeste kansen counters. We kregen een vrije bal, John nam de vrije bal. We hoopten dat hij hetzelfde gaat doen tegen VV Omlandia met zijn weergaloze bal. Maar hij nam hem net iets te hoog en hij ging op de lat. Sven had de bal maar niet meer onder controle, dus bal verlies. Zij gingen weer de aanval en daar kwam weer een doelpunt uit; 5-1 voor Gomos 5-1. Met moeite gingen we weer de aanval in, en ja hoor daar hing een bal in het net van de tegenstander. John heeft weer een doelpunt gezet. Maar dat leidde niet tot een voorsprong. De flinke beunhaas passeerde met paar passen onze middenvelders en achterhoede en hij scoorde. De eindstand van de wedstrijd was helaas 6-2 geworden.

 

Gr. Joep van Duuren








Terug
 
 
Sponsorgalerie