Home > C1

Verslag Be Quick C2 - ONR C1

Thu 06 Oct, 07:05

Be quick c2 -  Onr C1 ruststand 1-1 eindstand 2-2

Het was een ontzettend warme middag de zon scheen vollop. We begonnen goed te voetballen we lieten Be quick niet aan de bal komen, en naar een paar minuten werd dat beloond met een doelpunt door sven. Maar even later  werd een doelpunt door Be Quick gemaakt. De eerste helft ging gelIjk op. In de 2de helft gingen we daar mee door en Be quick ook, we kregen bijde kansen en in de laatste 15 minuten benutte Be quick een kans en stonden met 2-1 voor. We baalde maar we wouden punten pakken dus gIngen we gewoon door maar meer ons best doen, dennis die het hele veld wel had gezien maar hij bleef doorgaan en wij ook. In de laatste minuut een hansbal van  een schot van rik.n maar de scheids zag het niet. Toen in de laatste seconde van de wedstrijd rik.v.d scoorde met een prachtige goal die mooi binnenkant paal ging. Eindstand 2-2