Home > C1

Verslag DZOH C1 - ONR C1

Mon 31 Oct, 20:39

We moesten om 8:15 bij ONR zijn, omdat we naar Emmen moesten.

De wedstrijd tegen DZOH begon om 10:15. We begonnen heel goed aan de wedstrijd en kwamen op voorsprong door een goal van sven. Na de 0-1 bleven we goed spelen en kregen we veel kansen. Na een paar minuten scoorde rik van dijk de 0-2.

In de 2e helft stonden we slecht te spelen en kregen we een goal tegen. Na de 1-2 gingen we iets beter spelen maar DZOH was nog steeds beter. Een paar minuten na de 1-2 scoorden DZOH de 2-2, maar de goal werd terecht afgekeurd vanwege buitenspel. Maar even later scoorden ze toch de 2-2. Na die goal ging de wedstrijd gelijk op. We kregen in de laatste minuut nog een grote kans, maar de keeper maakte een overtreding en de scheidsrechter floot er niet voor dus bleef het 2-2.