Home > C1

Verslag Feanstars C1 - ONR C1 (beker) 27-08-2011

Sat 27 Aug, 13:56

Feanstars c1 – ONR C1

Onze eerste wedstrijd van het seizoen was tegen feanstars C1 uit surhuisterveen.

Omdat Timo, Sven, John, Rik nijhof en Stijn niet mee konden doen deden Edwin, nathan, jeffrey, maurits en sam met ons mee.

We begonnen niet heel goed en kwamen na een paar minuten met 1-0 achter. Na de 1-0 ging het een klein beetje beter maar toch maakte feanstars 2-0. maar na de 2-0 gingen wij steeds beter voetballen en kregen we een paar kansen, maar helaas kwam er geen goal voor ons. Maar ook feanstars bleef goed voetballen. En na een paar minuten scoorden ze de 3-0. maar toch bleven we goed voetballen. We kregen een aantal kansen en na een steekpass op nathan die de bal voorgaf aan dennis, maakte dennis de 3-1. daarna was het rust.

In de 2e helft bleven we goed voetballen en na een paar goede aanvallen kopte een verdediger via de paal in igor’s voeten en die scoorde de 3-2. we bleven goed aanvallen, maar ook feanstars bleef aanvallen en maakte de 4-2. we probeerden nog wel om nog een goal te maken, maar het bleef bij 4-2.