Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > C1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Verslag JVZ C1 - ONR C1

Sun 11 Dec, 16:38



Wedstrijd tegen JVZ

 

Het was een koude maar toch ook zonnige dag, de warming-up ging goed en we gingen het veld op.

1e helft

Al na de eerste seconde zette cornelius een tackle in, en werd daar heel erg geblesseerd van en werd gewisseld voor Igor. We speelden h et eerste kwartier erg slecht en lieten niet zien hoe we konden voetballen, het was een fel kwartier en er volgden daarom ook erg veel overtredingen. Het werd daarom ook al gauw 1-0 Na het eerste kwartier pakten we de wedstrijd weer goed op, en lieten we zien wie we waren en wat onze kwaliteiten waren, toch konden we niet voorkomen dat de 2-0 er ook nog in ging.

2e helft

We kwamen vol goede moed de kleedkamer weer uit en gingen het veld op. We speelden weer erg goed en er kwamen nu ook goede kansen uit, en we hadden het goede gevoel dat we hier echt nog wel punten uit konden gaan halen. Er kwam een kans en die hield de keeper goed tegen, en er kwam een corner. Bij de corner maakte nummer 7 van JVZ hands, penalty, Rik Nijhof mocht de penalty gaan nemen het was een goede penalty hard in het dak, 2-1. Na de aftrap speelden we even heel erg goed, maar daarna scoorde een speler van JVZ  ongelukkig de 3-1. Daarna verslapten we en werd het zelfs nog 4-1, er was toen nog een kwartier te spelen, en het werd erg vel, helaas hebben we niet meer weten te scoren. Einde wedstrijd

 

Rik van Dijk

 

JVZ –ONR 

De eerste helft ,

Begon al niet goed Cornelius viel naar al naar en minuut uit met een enkel blessure, en 30 seconden later schoot Sjors in het eigen doel.

Niet heel veel later werd het ook nog 2-0.

Wij kregen nog wel wat kansen maar scoorden niet

 

De tweede helft ,

 

We kregen weer veel kansen en na een corner die een speler van hun weghaalde met zijn hand kregen wij een penalty Rik Nijhof nam de penalty niet heel goed maar scoorde wel 2-1.

Hun scoorden al heel snel weer een goal en later nog een eindstand 4-1.

 

Van Sven








Terug
 
 
Sponsorgalerie