Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > C1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Verslag ONR C1 - De Held C1 (0-10)

Tue 05 Mar, 19:33



                             VVO.N.R. C1 – de Held C1

 

 

Zaterdag 2 maart moesten we half 10 aanwezig zijn op vvo.n.r. we moesten thuis voetballen. Onder tussen dat wij aan het omkleden waren, kregen we te horen van Danel dat we niet 100% waren en dat er een aantal spelers niet helemaal fit waren, dus hadden een groot nadeel. De opstelling was als volgt:

 

Verdediging: Igor linksback, Rutger en Timo centraal, Max rechtsback.

Middenveld: Sven linksmid, Dirk centraal, Karen rechtsmid.

Voorroede: John linksvoor, Rik centraal, Norbert rechtsvoor.

Wissel: Stijn

 

Stijn stond wissel vanwege dat hij telaat aanwezig was op vvo.n.r.

Jesse en Joep speelde ook niet mee vanwege Jesse’s rug blessure, en Joeps rode kaart.

 

Time won de tos tegen de Held dus Timo mocht kiezen uit: Van kant wisselen of aftrap nemen, en dat werd aftrap nemen.

We namen de aftrap en de pot begon!

In het begin ging het al niet goed we hadden veel balverlies.

Vooral rik was flink stijf in de wetstrijd vanwege een weekje skivakantie en hij was ook noch een paar dagen ziek. Het zelfde verhaal met dirk. Maar er waren wel meer niet fit zoals Karen en Gerjan die hadden allebei last van de knieën. Maar toch hielden zij het vol.

De Held kwam voorspelbaar dicht bij de eerste goal en die kwam er ook de bal van de Held hing al in het doel van onr. De 0-1. Met redelijk voetbal ging onr de eerste helft door maar het ging niet 100% en zelfs niet 50% want de 2e goal hing okal in de goal van onr want er was een nieuwe buinhaas aangesloten bij het team: de held C1, en die maakte de 2e goal. Als een dansende zwaan vloog die over het veld. Onr vocht goed door de eerste held, en de scheidsrechter eindigde de 1e helft.

 

In de kleedkamer had Danel zijn spreek kwartiertje weer. En wat hij als volgt zei is: dat we pech hadden dat die 2 goals in de goal lagen en dat het een spannende 2e helft zou worden. Maar dan moest er wel wat gebeuren met ons team. Maar dat moesten we maar laten blijken dat we het echt wilden in het veld. En Stijn kwam in het veld en de stijfe hark Dirk ging eruit.

 

De scheids vloot weer op zijn fluit en de Held kon de aftrap nemen voor de 2e helft. Er was weinig verandering maar de Held was opeens 2x zo sterk en de snelle buinhaas ging met volle snelheid over de rechte kant, schoot buiten de 16 in de verre kruising en hij ging weer is een slecht potje dansen.

Onr kon weer de aftrap nemen. We waren helemaal niet bij de les en we hadden weer bal verlies en met een actie van de buinhaas hing de 4e bal van hem okal in de goal. En zo ging dat de hele pot door 7 keer op rij gescoord en 3 keer een andere speler van de Held. We hadden nauwelijks kansen, en als we een kans kregen werd hij niet 100% afgerond in de goal.

 

Eindstand 0-10 voor de Held

 

Joep van Duuren.








Terug
 
 
Sponsorgalerie