S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Verslag ONR C1 - HZVV C1 3-2

Sun 16 Oct, 04:39

Verslag: ONR C1 – H.Z.V.V. 3-2

De spelers van ONR C1 moeten om 11:30 aanwezig. ONR C1 is aan het in trainen voor een goede voorbereiding voor de wedstrijd.

1e helft

De eerste helft begint: ONR C1 neemt de aftrap. Ze gaan in de aanval maar lopen zich vast, een tegenaanval maar dat gaat fout. Een paar minuten later gaat ONR weer in de aanval. Met een in tikker scoort Hendrik! 1-0. De wedstrijd gaat gelijk op beide teams krijgen kansen maar scoren niet. 10 minuten voor de 1e helft scoort de spits van H.Z.V.V. , 1-1. ONR gaat gelijk de rust in 1-1.

2e helft

De tweede helft begint: H.Z.V.V. neemt de aftrap. De 2e helft lijkt veel op de 1e helft. Het gaat gelijk op. 15 minuten na de aftrap wordt er bij Hendrik een overtreding gemaakt, en hij heeft kramp in zijn beide benen. Hendrik moet even doorbijten want ONR gaat in de aanval net buiten de 16 meter gebied schiet Rik N. de bal feilloos in de hoek. 2-1. H.Z.V.V. neemt de aftap. H.Z.V.V. gaat erg hard en erg fysiek spelen. ONR probeert om goed rond te spelen, maar dat wordt verstoord door  het fysieke spel van H.Z.V.V. Er komen blessures en er worden spelers gewisseld. ONR krijgt een vrije bal 7,50 meter buiten het 16 meter gebied.

Rik N. neemt de vrije bal hij schiet en hij scoort! 3-1 De eindstand is eigenlijk al beslist, maar de wedstrijd gaat door. De scheids laat het lang doorspelen. Daardoor scoort H.Z.V.V. nog 3-2 , maar de scheids fluit af. En ONR wint!!!!! ONR C1 eerste overwinning dit seizoen en na de wedstrijd terecht patat.