Verslag ONR C1 - KZC '08 C1

Sun 13 Nov, 20:48

Verslag onr c1 - kzv c1

1e helft

De scheids blies op zijn fluitje en we gingen beginnen. Na 10 minuten spelen was er weinig gevaar bij de beide doelen. Na een kwartier spelen 0-1 kzv kwam op voorsprong. De wedstrijd brak meer open. we creëerde goeie kansen maar we konden de kansen niet verzilveren. Op slag van rust kregen we de 0-2 tegen. De ruststand was dus 0-2 voor kzv.

2e helft

De 2e helft ging van start en onr was de betere ploeg. Wij kregen veel goede kansen om dichter bij kzv te komen. Maar de keeper van kzv stond goed op te letten. Tegen de verhouding in kregen wij de 0-3 tegen. Kzv kreeg op een gevaarlijke plek nog een vrije trap. Maar daar kwam weinig gevaar uit. 5 Minuten later floot de scheids voor het eide van de wedstrijd. De wedstrijd eindigde in teleurstellende 0-3 nederlaag.