Verslag ONR C1 - Noordster C1 (1-5) 29-09-2012

We speelde met een lichte handicap omdat John en Stijn er niet waren en Rik en Jesse nog geblesseerd waren.

Rik zou zaterdag alleen maar met C2 meedoen omdat hij op de terug keer was, maar noodgedwongen moest hij ook met ons mee doen.

En Jesse zou ook in principe  niet mee doen maar hij moest ook invallen.

We hadden maar  12 C1’ers  waarvan 2 dus waarschijnlijk niet zouden spelen. Dus moesten er spelers van C2 meedoen; dat  waren Edwin en Mats en Rik Nijhof. Wij bedanken hun zeer

Na de warming up en de zegjes van de trainers begonnen we de wedstrijd.

We begonnen de wedstrijd heel goed en na 3 minuten lag de bal al in het netje door Sven. Dus iedereen dacht in deze wedstrijd zit veel potentie.

Maar de meningen waren al snel veranderd, toen er achterin bij de uittrap was misging, het werd 1-1 en snel daarna al 1-2.

In het team van de tegenstander zaten een paar vieze spelers. Igor maakte een overtreding en werd toen heel hard nagetrapt.

Maar we hadden een hele frappante scheidsrechter. Hij floot voor heel weinig overtredingen, dat was soms in ons nadeel maar soms ook in ons voordeel.

Voor rust werd het ook nog 1-3 en 1-4 voor Noordster.

In de rust kregen we te horen dat we meer strijd moesten leveren. En proberen de 2e helft te winnen.

Aan de strijd lag het niet in de 2e helft, noordster kwam niet aan voetballen toe maar scoorde toch de 1-5.

Vlak voor tijd kreeg Joep nog een hele vieze elle boog. Deze speler kreeg toen ruzie met zijn trainer en is toen weggelopen.

1-5 was de uitslag. Het was een mattige wedstrijd. En volgende week hebben we een uitduel tegen Appingedam C1 die absoluut gewonnen moet worden.