Verslag ONR C1 - Omlandia C1 2-1 (02-02-2013)

Sun 03 Feb, 13:34

ONR C1 – Omlandia C1

Zaterdag 2 februari half 11 moesten wij aantreden tegen Omlandia.

Om half 10 waren de meesten er en gingen we omkleden.

In de kleedkamer kregen we te horen dat onze keeper Ger-Jan ziek was en dat we geen keeper hebben.

Gelukkig hebben we Jesse nog die naar huis was gegaan om zijn spullen op te halen (hij zou eerst niet meedoen vanwege zijn rug).

Ook Jesper, Gjalt , en Norbert (voor hem de eerste keer) deden mee.

We waren om gekleed en gingen naar buiten om de warming-up te doen. Omdat jaap er niet was hadden we geen ballen en hesjes, dus heeft Danel wat ballen uit het ballenhok getoverd.

Na het positiespelletje gingen we naar binnen voor de opstelling en de laatste tactische dingetjes.

De opstelling was als volgt

In de goal: Jesse

Verdediging: Max Timo Rutger en Igor

Middenveld: Dirk Sven en Karen

Aanval: Stein Rik en Joep

Timo verloor de tos, Omlandia trapte af en de wedstrijd begon.

ONR begon aardig aan de wedstrijd en kreeg een paar kansjes maar echt grote kansen waren er nog niet

Maar toen kreeg ONR een kans met Rik die keek maakte de actie en ging er op snelheid langs!!!  jaja je leest het goed op snelheid hij gaf de bal voor, de bal bleef een beetje in de kluts hangen maar daar was Dirk met het schot en de goal 1-0 voor ONR.

En toen naar ongeveer 25 minuten was het zover Norbert maakte zijn debuut voor het hoogste C-team van ONR.

De wedstrijd ging op en neer maar er gebeurde niet veel meer ruststand 1-0.

In de rust werd ons verteld dat we verdiend op voorsprong stonden maar  het spel was niet heel best. Na de kop thee begonnen we weer aan de 2e helft.

ONR begon goed aan de 2e helft en kreeg een paar goede kansen maar de 2-0 bleef uit.

Toen gebeurde er iets tussen Joep en een speler van Omlandia ze gingen met elkaar op de vuist, de arbiter bedacht zich geen moment en trok voor beide spelers de rode kaart

De wedstrijd ging dus verder met 10 tegen 10.

Wat later kreeg Omlandia een doeltrap de bal werd doorgekopt door de aanvoeder en de spits kon vrij naar het doel Jesse twijfelde maar kwam toch uit de spits schoot hem tegen Jesse aan maar de bal kwam via Jesse weer bij de aanvoerder en die schoot hem voor leeg goal in 1-1.

Omlandia drong meer aan want ging voor de winst, maar ONR kreeg een grote kans op 2-1

Sven had de bal en 2 afspeel mogelijkheden Rik en Norbert Hij speelde de bal naar Norbert en die scoorde maar het was al buitenspel volgens de grensrechter. geen 2-1 en ook geen droomdebuut voor Norbert.

5 minuten voor tijd kreeg ONR een corner rik trapte de bal richting de 2e paal en daar stond dirk knikte de bal in de hoek en de keeper was kansloos 2-1 voor ONR en de ontlading was groot.

Er kwamen verder geen grote kansen meer in de wedstrijd en ONR won.

Volgende week staat peize op het programma en daar proberen we ook weer de 3 punten te pakken