Verslag ONR C1 - Peize C1 uitslag 0-5 (15 september 2012)

Tue 18 Sep, 05:25

0-5 verloren. De 2e helft was beter, maar Peize was sterker.

C.a. 85 minuten eerder. We begonnen aan de wedstrijd tegen Peize.

Het bleek direct dat Peize sterker was. We hadden nauwelijks kansen, Peize genoeg.

Na 5 minuten spelen bleek ook nog eens dat Jesse te veel rugpijn had, hij moest er uit

en zou er niet meer inkomen voor de rest van de wedstrijd. Net zoals Rik. Maar Rik

heeft dat al weken. Dus, na 5 minuten misten we 2 man en speelden niet goed. Als de

verdediging de bal had, kon het wel naar het middenveld spelen, maar niet zo makkelijk

naar de aanval. We zaten er ook niet kort genoeg op, dus de tegenstanders kregen ruimte

om rond te spelen. Wat ze dan ook genadeloos afstraften. Het stond 0-3 in de rust.

In de rust kregen we de dingen te horen wat beter konden, zoals dat de vleugelspitsen

niet te veel naar binnen moesten trekken bij balbezit, wat bij mijn mening ook beter ging

in de 2e helft. Maar we kregen ook te horen dat we er niet kort genoeg op zaten, wat ook zo was.

De coaches vroegen zich ook af waarom Dirk de keeperuittrappen nam. In de 2e helft ging Gerjan

ze dus nemen, wat hij ook gewoon goed deed. Dus, we begonnen met een schone lei aan de 2e helft,

we wouden die helft ‘winnen’. De 2e helft was beter dan de 1e, maar nog steeds ging nog

niet alles zoals het zou moeten gaan. Peize scoorde er 2, wat de uitslag bracht op 0-5.

We speelden beter, maar nog steeds dekte iedereen kort op de man, waarvan ik er ook 1 was.

De scheidsrechter floot af, de wedstrijd was verloren.2e helft beter dan de 1ste, maar Peize was gewoon beter.