Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > C1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Verslag ONR C1- Veendam 1894 C1 (0-0) 10-11-2012

Thu 15 Nov, 09:16



VVONR C1 vs Veendam C1

 

Het is weer zover, ik moet een verslag maken. De laatste keer was het verslag 3 A4tjes. Tot vreugde van onze aanvoerder Timo(hij moet het verslag in de kleedkamer voorlezen), zal ik het deze keer kort houden.

Bij de hoofdmacht van de C-junioren van Voetbal Vereniging Oranje Nassau Roden heerst de laatste weken een ontspannen sfeertje. Dat komt door de stijgende lijn die in het voetbal van het desbetreffende team te zien is. Op trainingen word er steeds beter gevoetbalt, dit is de laatste weken ook te zien op de ranglijst, we hebben zelfs in verschillende wedstrijden minder punten gekregen dan we qua wedstrijdverloop zouden verdienen. Dan de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Veendam C1 was de opponent. Veendam stond voor zaterdag slechts 1 puntje boven ons. ONR bezat na 8 gespeelde wedstrijden 7 punten, Veendam 8. Een uitgelezen mogelijkheid voor ons om een directe concurrent voorbij te streven.

De wedstrijd was gepland om half 11, we vezamelden dus om half 10. Toen iedereen aanwezig was, gingen we naar de kleedkamer om onze tenues aan te trekken. De wedstrijd stond gepland op het hoofdveld, omdat daar de B1 speelde moesten we onze warming-up op het naastgelegenveld afwerken. Na een paar minuten werd ons medegedeeld dat dit veld was afgekeurd en we dus onze warming-up op het trainingveld moesten vervolgen.

Terugekeerd in de kleedkamer kregen we de opstelling te zien op het bord.
de opstelling:
Keeper: Gerjan.
Verdediging: Joep, Timo, Jesse en Igor.
Middenveld: Karen, Dirk en John.
Aanval: Stijn, Rik en Sven.
Wissel: Max van de Vegt.
Afwezig: Rutger(ziek).

Arbiter: Anne Rozema.

Zo verschenen we aan de Aftrap. Timo liep naar de Middenstip voor de toss. Timo won de toss, hij gaf aan dat hij wilde draaien.
In de eerste minuten was meteen te zien dat ONR wilde voetballen. Tot echt grote kansen heeft dit niet geleid. Mede doordat onze verdediging goed stond heeft ook Veendam geen grote kansen gehad. Het ligt dan ook voor de hand dat de ruststand op 0-0 is beland.

In de theepauze is benadrukt door Danel, Harm en Jaap dat we goed lopen te voetballen, alleen dat we moeten proberen meer te schieten op de goal. Verder werd uitgelegt dat de buitenspelers het veld breder moeten maken. John en Joep minder lang aan de bal moeten zijn en Rik meer moet schieten.

Met deze technische aanwijzingen in ons achterhoofd verschenen we weer op het veld. Niet met dezelfde 11 namen als in de eerste helft, er was een wijziging doorgevoerd. Max verving Karen.

In het tweede bedrijf had in tegenstelling tot de eerste, Veendam het betere van het spel. Een opvallende speler aan Veendam zijde was de midmid, tevens aanvoerder. Hij omspeelde zonder moeite verschillende ONR spelers, waarna hij meestal ook nog een goede pass gaf. Alleen zijn medespelers konden hier vaak geen goed gevolg aangeven.
Ook ONR had geen uitgelezen mogelijkheden. Toch stichtte John gevaar met een afstandschot op de bovenkant van de lat.
Een vervelende tegenvaller was het uitvallen van Jesse. Hij verzikte zijn enkel.

Het zal u ook niet verbazen dat de wedstrijd in 0-0 eindigde, dit was nou een tipische 0-0 wedstrijd. Er viel niks te beleven en om eerlijk te zijn heb ik ook wel eens leukere wedstrijden gespeeld. Naar mijn mening kunnen beide ploegen tevreden zijn met het gelijke spel als je het wedstrijdverloop bekijkt.

A.S. zaterdag speelt ONR C1 uit tegen Tolbert leek combinatie. De aanvang is half 10.

Rik Nijhof








Terug
 
 
Sponsorgalerie