Home > C1

Verslag ONR C1 - Wildervank C1

Sun 09 Oct, 15:22

Onr vs. Vv. wildervank

Zaterdag 8 oktober, eerst gingen we ons omkleden, en toen gingen we onze warming-up doen, toen we lekker aan het inpassen waren, kwam jaap vertellen dat onze wedstrijd een kwartier tot een half uur later begonnen zou worden, we gingen naar de kleedkamer en ook naar de kantine.

Uiteindelijk gingen we dus naar het veld en kwam het eerste fluitsignaal, we begonnen goed en waren in de eerste helft veel sterker dan Wildervank en kwam er kans op kans, helaas kwam er nog geen goal in. Toen kwam er een bal vanuit het niets naar voren van Wildervank en scoorde ze met een fraai lobje een doelpunt 1-0.  We bleven goed voetballen en we zagen nog steeds dat we beter waren, er kwam een voorzet van Dennis die gaf vanaf de linkerkant en bereikte steijn, die zag heel goed Rik Nijhof vrij staan en die plaatste de bal in de verre hoek 1-1, en dat was ook de ruststand .

De tweede helft was aangebroken, we geloofden nog steeds dat we hier 3 punten konden halen. Helaas verzwakten we en kwam al gauw de 2-1 tegen, Wildervank had een paar nieuwe wissels in het veld gezet waardoor ze nog beter gingen voetballen, we speelden niet meer zoals in de eerste helft en de 3-1 en 4-1 kwamen al vlot achter elkaar aan. Daarna gingen we veel beter spelen en creëerden we weer goede kansen, helaas ging er geen 1 kans meer er in. Op het eind had sjoerd nog moeite met nummer 9 van Wildervank en maakte hij per ongeluk hands, en kregen ze een penalty, Dirk zat er nog goed bij maar helaas kon hij niet voorkomen dat de 5-1 er in ging. Het laatste fluitsignaal ging af en de wedstrijd was afgelopen.