Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > C1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Verslag Roden C1 - ONR C1 4-0 (8-12-2012)

Sun 09 Dec, 20:25



VV Roden vs VV ONR

Nadat we op eigen gelegenheid moesten komen naar VV Roden moesten we een eindje lopen naar de kleedkamers die helemaal achterin het sportpark van Roden stonden. Daar aangekomen moesten we wachten op een heel meisjeselftal wat altijd wel wat langer duurt.

Dus wij konden wel even kijken naar de B1 van Roden. Ondertussen kwamen er al wat meisjes uit de kleedkamer, dus mochten wij de kleedkamer ingaan. In de kleedkamer was het best wel vies dus mochten we alleen voor deze keer op de banken staan.

Danel zei de opstelling en ook dat we de oranje shirtjes mee moesten nemen en ze bij het veld moesten aandoen zodat we niet helemaal terug moesten lopen. Wij moeten weer helemaal naar het hoofdveld lopen en we voelen het gras vast een beetje aan, maar je kon niet zeggen dat het een goed veld was.

 

Wij gingen inlopen en daarna Passen en daarna een positiespel. Bij de tos vraagt de scheidsrechter waar onze grens was, Henry dus. Max een van onze wissels sprinte naar de kleedkamer toe en tot die tijd mocht Jurgen vlaggen. Na een tijdje kwam Henry er eindelijk aan. En later werd bekendgemaakt dat  hij opgesloten zat in de kleedkamer.

De wedstrijd begon goed voor ONR we lieten ze achterin voetballen en zodra de bal naar voren ging zaten we er goed op. Op een gegeven moment werd John gewisseld. Danel zei dat hij teveel naar de buitenkant stond terwijl hij wat meer naar binnen moest staan. Maar als nog speelde ONR goed en creëerden wat kansen maar Roden ook. Het ging een beetje gelijk op. Maar we wisten dat een goede spits van roden in de 2de helft erin zou komen. In de rust moesten we weer helemaal naar de kleedkamers lopen.

Danel zei dat we een goede pot speelde met z’n allen met de daarbij genoemde namen Igor en Karen. Rik moest wisselen voor Max, en Sven die op het middenveld speelde omdat hij dan een hele grote word ging de spitspositie overnemen, omdat hij wat sneller is als Rik.

We weten dat we de 2de helft altijd zwakker spelen. De tweede helft begon weer en de spits stond er inderdaad in. Timo kreeg de opdracht hem aan te pakken als hij gevaarlijk werd. Maar zoals we verwacht hadden speelden we minder als de eerste helft en kwam er iemand door van de kant van Roden en hij schoot wel maar Ward had hem maar niet klem en de speler kon hem er zo intikken. Ward moest trouwens invallen voor Gerjan die z’n teen zwaar gekneusd heeft.

Maar het staat 1-0. Karen die wat last had van haar knie werd gewisseld voor John die de rechtsmid positie oppakte. De spits van roden werd getackeld en ze kregen een vrije trap, Rik van Dijk die we nog kennen van het vorige seizoen mocht de vrije trap nemen en besloot hem voor te geven, en dat lukte en ONR vergat even de mandekking en iemand kon vrij inkoppen. 2-0 ONR was helemaal verbaast HOE KON DIT GEBEUREN?

Maar het werd nog erger Joep kwam alleen voor de keeper te staan maar speelt de bal te ver voor zich uit maar gaat vol door en ligt op de grond en grijpt meteen naar z’n knie en kon niet meer verder spelen dus Karen kwam er weer in. Er werd weer verder gespeeld en de spits van Roden krijgt de bal en daar ging hij, van de rechterkant naar de linkerkant op hoge snelheid en knalt de bal in het doel geen houden aan voor ward.

Het is jammer om te zeggen waar het was gewoon een goede goal. Dat was de 3de al en dit keer was het weer zo : we spelen de eerste helft beter als de tweede. We wilden voetballen maar het ging niet meer we gaven teveel ruimte weg en dat maakt dat ze kunnen schieten en een van die schoten ging boven ward en onder de lat het doel in. 4-0.

De wedstrijd duurde niet lang meer maar Dirk kwam door de verdediging en werd omvergeduwd door een verdediger maar schoot nog dus de scheids kende geen penalty toe aan ONR. Daar hebben we nog veel discussies over gehad in de kleedkamer. Er kwam nog een kans voor Roden maar die zeilde over het doel van Ward en na de uitrap van ward vond de scheids het genoeg, hij blies af en we gaven iedereen een handje en bedankte de scheids en moesten weer dat lange eind lopen en volgende week gaan we er weer voor tegen Omlandia.

 

Verslag gemaakt door John van Veelen








Terug
 
 
Sponsorgalerie