Home > C1

Verslag TLC C1 - ONR C1 (Uitslag: 7-1) 17-11-2012

Tue 20 Nov, 20:23

TLC C1 –ONR C1

Wij moesten zaterdag 17 november aantreden tegen tlc. Deze zijn we ook al tegen gekomen in de beker toen zijn we in de pan gehakt 11-0

De aanvang van de wedstrijd was half 10, dit betekende dat wij al vroeg uit de veren moesten want we moesten om kwart over 8 al vertrekken bij ONR .

Op de training is ons verteld dat als we in de wedstrijd net zo spelen als op de training we misschien wel voor een stunt konden zorgen.

Met dit in ons achterhoofd gingen we naar leek voor de wedstrijd. na het inlopen gingen we nog even naar de kleedkamer voor de laatste tactische besprekingen, de opstellingen zag er als volgt uit:

doelman: Ger-Jan

verdedigers: Joep Timo Jesse Igor

middenvelders :  Dirk Karen John

aanvallers : Stijn Rik Sven

op de bank : Max en Rutger

tlc zou naar verwachting 4-4-2 gaan spelen, dit zou voor ons betekenen dat wij onze tactiek een beetje moesten aanpassen  Jesse en Timo zouden de spitsen op vangen zo dat de backs geen man hadden. Volgens sommige spelers was dit niet de juiste tactiek maar we gingen toch maar zo de wedstrijd starten

de aftrap werd genomen door tlc en we begonnen aan de wedstrijd, ONR begon slap aan de wedstrijd met als gevolg dat er binnen 5 minuten 2-0 op het scorebord stond.

Nu was het de beurt aan ONR naar een goede steekbal van Dirk waarmee hij Sven 1-op-1 zette schoof Sven hem langs de keeper in de verre hoek 2-1.

ONR had weer goede hoop op een stunt tegen de koploper.

Maar die hoop was vals na dat een speler doorgebroken was speelde Timo half de bal half de man. Timo hoefde er niet af maar er was wel een vrije trap deze ging mis maar een paar minuten later ging de bal er toch in vanuit een onterechte vrije trap.

Dus gingen we de rust in met een 3-1 stand.

In de rust werd ons verteld dat we echt niet kansloos zijn maar dan moeten we wel zo blijven spelen, iets want ons in de voorgaande wedstrijden niet is gelukt om te blijven spelen zo als we in de 1e helft ook speelden.

In de tweede helft was het weer net zo als in de andere wedstrijden ONR kwam er niet meer aan te pas waar er in de eerste helft nog wel wat vloeiende aanvallen waren was volgens mij in de tweede helft onze beste kans een schot van Rik die over de zijlijn ging.

De verdedigers hadden ook steeds meer moeite met de aanvallers van tlc.

dit leidde tot nog meer doelpunten voor tlc dus stond er uiteindelijk 7-1 op het scorebord.

Na allemaal de arbiter een hand te geven, zeiden Jaap en Danel dat je ziet dat er verbetering in zit maar het toch veel beter kan.

Volgende week zijn we vrij , de week daarna spelen we bij vv Roden de derby van roden