Sun 25 Sep, 10:10

verslag wedstrijd vev onr

1e helft

de scheidschrechter blies op z,n fluitje en we gingen beginnen.
we speelden niet goed. vev zette veel druk op onze helft. daar kwamen we maar niet uit vev kreeg veel kansen. naar een kwartiertje ging het mis. vev kreeg een hoekschop wij stonden niet goed opteletten en de midmid van vev knikte de bal metzijn hoofd binnen. we gingen door met de wedstrijd en het ging weer niet goed. 5 minuten naar de 1-0 kregen we weer een goal tegen. weer uit een hoekschop en weer de midmid vev 2-0
wij kwamen er maar niet uit. vlak voor rust schoot vev de 3-0 binnen.

rusttand 3-0 voor vev.

Tweede helft trapte vev af, we zette meteen druk en speelde beter dan de eerst helft.  vev kreeg wel nog kansen, maar maakte ze aan het begin van de eerst helft niet af.  Wij kregen ook steeds meer kansen en ging beter voetballen.  Jammer genoeg kreeg vev  ook weer kansen en uiteindelijk scoorde ze 0-4. We gingen veder, maar niet beter dan eerst. We kregen nog wel kansen. Maar toen schoorde vev weer 0-5. En uiteindelijk is het zo gebleven.