Verslag bekerwedstrijd ONR C1 -Drachtster Boys C2 (3-9-2011)

Tue 06 Sep, 15:44

Onr C1 vs Drachter Boys C2

Afwezig: Timo en Igor. Invallers: Nathan en Edwin

gelukkig deed Sven weer mee, hij kwam laat terug van vakantie.

Tijdens het inspelen kreeg Cornelius last van zijn lies. Hij kon al voor het begin van de wedstrijd douchen.

Om 11 uur zijn we begonnen. Het leek wel of iedereen nog sliep. We lieten de tegenstander voetballen en keken wat ze met de bal deden. Jaap en Harm deden er alles aan om ons weer aan het voetballen te krijgen, het hielp niks. Bij rust was de stand 5-0.

In de rust zeiden Jaap en harm dat we de eerste helft verloren hadden, maar de tweede helft nog konden winnen. We hebben elkaar goede moed ingepraat en gingen met een goed gezicht het veld weer op. We kregen veel kansen maar die gingen er allemaal niet in, maar we wisten dat het nu goed zou gaan.

Niet veel later kwam de 6-0 en toen waren we weer een beetje ingezakt, toen kregen we een drinkpauze en uitleg van Jaap en Harm. Alweer kwamen er veel kansen, en uiteindelijk maakte Sven nog een mooie goal tegen dat was de 7-1, niet veel later floot de scheids af.