Verslag De Held C1 - ONR C1 (1-1) 13-10-2012

Mon 15 Oct, 03:07

Wedstrijdverslag van De Held C1 – ONR C1

Zaterdag 13 oktober moesten we voetballen tegen C1 van De Held in Hoogkerk.

De wedstrijd zou om 10.15 uur beginnen. Iedereen stond klaar om de aftrap te nemen, maar toen ontdekte de scheidsrechter dat er nog geen cornervlaggen op het veld stonden.

Nadat dit was geregeld konden we eindelijk beginnen.

De wisselspelers waren Steyn en Karen. Er waren wat spelers van positie veranderd in het veld.

Zo stond Dirk op het middenveld en had Timo de plaats van de laatste man ingenomen.

In het begin ging het gelijk op. Na zo’n 10 minuten had ONR een aanval en werd er door Jesse Nienhuis ingeschoten. 0 – 1 voor ONR.

De Held ging daarna vol in de aanval om gelijk te maken.  Dat lukte uiteindelijk ook.

Daarna scoorde De Held nogmaals. Iedereen nam alweer de positie in om de aftrap te nemen.

Maar onze grensrechter stond nog steeds met de vlag omhoog. De scheidsrechter ging met Henri overleggen en gelukkig werd het doelpunt afgekeurd omdat het buitenspel was.

Bedankt Henri !!!

We kregen nog een hele mooie kans op de 1-2, maar helaas schoot John naast.

Vlak voor de pauze werd Joep onderuit gehaald en had hij zijn knie weer opengehaald.  Daarvoor in de plaats kwam Steyn het veld in.

Pauze.

Na de rust werd Rik gewisseld voor Karen. De Held had wel wat meer kansen dan ONR maar gelukkig wisten ze niet te scoren.

De scheidsrechter nam wel wat vreemde beslissingen. Hij floot niet als een speler van ons op de grond lag, maar als iemand van De Held viel dan floot hij direct. Ze kregen dan ook een aantal vrije ballen op de 16, maar ook die gingen er niet in.

Wij hebben ook nog wat kansen gehad maar die gingen er ook niet in.

De 2e helft duurde korter dan de 1ste helft.