S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Wedstrijdverslag de Pelikanen C1 - ONR C1 (0-1)

Mon 22 Apr, 05:22

Wedstrijd verslag   pelikanen C1 – Onr C1

Dinsdag 16 april moesten we om half zes vertrekken. We wisten niet of er nog meer spelers van de C2 meededen naast Jesper. Dus dit liep een beetje uit. En vertrokken 5 tot 10 minuten later. Om half zeven kwamen we aan en kleden ons om niet in inloop shirtjes maar direct in onze wedstrijd shirtjes omdat we nog maar een kwartier inloop tijd hadden. We kregen de opstelling te horen. Niet heel bijzonder behalve dat joep niet meedeed omdat hij bronchitis had, en Jesper voor hem inviel en begon op de bank. We moesten deze wedstrijd winnen om bijna zeker te zijn dat we niet degradeerden.

Na het fluitsignaal begonnen we de wedstrijd. Wij hadden aftrap en begonnen de wedstrijd. We begonnen goed en kregen veel kansen, maar zijn niet zo goed in af werken dus ging er geen in. Na 10 minuten kreeg Max last van zijn hemstring dus wisselde hij met Jesper. John gaf veel goede corners die er bijna in gingen. We kregen nog een corner en John schoot hem op het hoofd van dirk die de bal in het goal kopte. 1-0 voor Onr. Iedereen was blij en we probeerde er meer te scoren maar dit lukte ook niet zo goed. John gaf nog een paar goede corners maar ze gingen allemaal mis. Na 35 minuten floot de scheids of. Het was rust.

In de rust kregen we te horen dat we goed speelde en het al minstens 7-0 had kunnen zijn, maar omdat we maar een kans hadden benut de tweede helft het wel moesten door zetten en nog een paar goals maken.

De tweede helft begon weer met het fluitje en de pelikanen trapten af. Zij moesten scoren en wij zakte in om te verdedigen. Hierdoor kregen wij maar weinig kansen maar onze verdediging deed het goed. dus werd het ook niet gevaarlijk voor ons een paar schietkansen maar die gingen recht op de keeper af en ving ze. Na 10 minuten kwamen de irritaties en moest de scheidsrechter ingrijpen. Rik kreeg zijn laatste waarschuwing voor natrappen. En John werd aangesproken omdat hij en zijn man een beetje elkaar aan het irriteren waren.

Na de laatste 35 minuten werd er afgefloten en Onr c1 kwam met 3 punten uit de pot. We staan nu 7 punten voor de pelikanen en 4 voor omlandia maar zij hebben allebei een wedstrijd minder gespeeld.